maandag 23 maart 2015

DailySilSil 2015 - Week 12


Het is weer maandag en dat betekent het begin van een nieuwe week en daarbij natuurlijk weer een nieuwe DailySilSil. Deze week kreeg ik leuke pakketjes binnen, at ik sushi en andere lekkere dingen en gebruikte iemand mijn naam om stiekem pakketjes proberen binnen te krijgen. Kijk mee naar mijn week van dag tot dag. 
Mijn week begon lekker (not) . Ik kreeg een mailtje van de PR van Lush dat er iemand mijn naam gebruikt om gratis producten te krijgen. Echt hoe laag kun je gaan. Natuurlijk heeft Lush hier niet op gereageerd en heb ik de persoon in kwestie een mail gestuurd. Het is echt gewoon ook strafbaar!


Dinsdag had ik in de salon een speciale gezellige vriendinnenmiddag met 3 dames die op bezoek kwamen voor elk een behandeling. Natuurlijk regel ik dan ook wat lekkere dingen voor bij de koffie en thee. 


Ik kreeg een prachtige bos Tulpen en die staan nu al bijna een week fleurig in mijn kamer!


Ik had ineens erg rode vlekken bij mijn decolleté. Ik kreeg allemaal lieve reacties en suggesties, maar ik denk dat het even door een spanningsmomentje kwam , want ik was even een beetje opgefokt en boos door een reactie van iemand. (niet site gebonden maar persoonlijk) 


Van Kikkoman kreeg ik een super leuke picknick mand. En de Teriyaki honey & garlic saus gebruik ik regelmatig in gerechten. Erg lekker! Ik zal kijken of ik er een leuk recept mee kan maken! 


Het was afgelopen week erg goed weer en de zon scheen erg veel in Groningen. Het was ook echt warm, want Noah kon zelfs zonder jas buitenspelen. Dit is op het grasveld bij mij achter het huis en ik kijk hier vanaf het balkon. Wat nou in de stad wonen is alleen maar steen. Ik heb heel veel groen om mij heen, ondanks dat ik 6 minuten fietsen van het centrum woon. 


Woensdag is zwemles dag, En wat een top dag. Noah heeft zonder hulpmiddelen in het water op zijn rug gedreven! Ik was natuurlijk de trotse moeste ten top! 


Herbalife (het merk van de shakes) is met een Skin lijn gekomen met allemaal interessante verzorgingsproducten. Ik ben erg benieuwd en mijn verwachtingen zijn erg hoog , want de prijzen liggen best hoor, zo kost het serum €52,80. Ik ben benieuwd. 


Donderdag ging ik voordat ik Noah van school ging halen nog even langs de Action. Was er al een tijdje niet geweest en moest een paar kleine standaard dingen hebben. 


Mijn broertje heeft een auto , dus soms kan ik hem regelen om even samen boodschappen te doen. Zo kan ik direct even groot inslaan met pakken drinken , cola , wc papier en extra veel diepvries spul e.d. 


Ik zag in een vlog van Charlotte dat ze een zoete aardappelstamppot maakte. Dat moest ik ook proberen. Ik ga er binnenkort nog wel even een recept over maken denk ik! 


Vrijdag middag was is vrij en begon mijn weekend. Ik had mijn bestie Emmely afgesproken en zijn we eerst sushi gaan eten bij Sumo. 
  

De Korenbeurs in Groningen. Ik blijf Groningen een prachtige stad vinden! Overal waar je kijkt zie je wel iets!


Lekker gek doen met Emmely! Whaha dan zijn we al 26 en 32 , maar soms moet je nog echt even gek blijven doen!


Daarna zijn we naar mijn huis gefietst en hebben we nog uren zitten kletsen. Nagels gelakt, glas drinken er bij en kletsen. Uiteindelijk ging Emmely tegen 23.30 naar huis.  Ik was zo moet van de hele week druk werken en veel met Noah doen , dat ik voor 00.00 in mijn nest lag.


Vrijdag had ik het artikel over de Bath & Body Works kaarsen online staan. Ik ben er echt onwijs enthousiast over en ga zeker vaker bestellen! Je kunt hier het artikel terug lezen.  


Ze waren overigens echt top ingepakt. Alles zat in grote bubbelplastic! 


Per kaars zat er flinke bescherming om heen en dat vind ik echt top! Want hierdoor is er geen kaars kapot aangekomen. 


Essie korting bij Etos , spotte ik vrijdag nog in de stad! 


Ik heb kort geleden een leuke bestelling geplaatst bij Makeup Revolution. Ze hadden een 5pond korting en dat kwam neer op de verzendkosten, dus vond het wel leuk om nu eens te gaan bestellen. Er zullen over sommige producten reviews komen, maar ik hoor graag van jullie van wat jullie iets willen zien! 


Ik ben dol op turkse pizza met groente. Ik bouw hem dan ook altijd helemaal vol :D En het is een veel betere optie dan een gewone pizza. 


Ui , courgette , mais en champignons uit de over. Lekker lekker! 


Zondag heb ik lekker relaxt aan gedaan. ben wel aan het testen gegaan voor de site en even naar de winkel geweest. Daarna ben ik achter mijn laptop gekropen en ben ik begonnen aan The Amazing Race. Een Amerikaans programma bedacht door een Nederlander. Een beetje vergelijkbaar als Peking Express, maar dan meer in race vorm zonder liften, maar met vele opdrachten. Erg leuk tot nu toe!


Terwijl ik thuis lekker achter mijn laptop zit , is mijn broertje aan het werk en stuurde hij me deze foto. Johnny Kraaijkamp Jr. trad op en daar moest mijn broertje natuurlijk even een selfie mee maken. Super leuk! 

Dit was mijn week! Hoe was jou week? Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.