maandag 30 maart 2015

DailySilSil 2015 - Week 13


Laat ik maar direct met het slechte nieuws beginnen. Ik heb deze week een hele rustige relax week gehad met maar twee dagen werken. Met als gevolg dat ik bijna geen foto's heb gemaakt. Sorry Sorry Sorry, maar aankomende week zal ik het beter doen! Hier in ieder geval een klein greepje uit mijn week. Pasta met zalm , courgette en garnaaltjes is altijd een goed idee! Love it!


Mijn maandag begon ook nog eens raar, want mijn eerste twee klanten waren hun afspraak vergeten Kan gebeuren natuurlijk! Dan maar even mijn uurtjes doden met wat werk op de laptop.


Jum Jum, een lekkere volle ontbijt smoothie die lekker vullend was. Dit was met yoghurt, aardbeien , zomer fruit mango en vloeibare zoetstof. Volgende keer doe ik er alleen nog wat extra havermout bij in. 


Ik heb even een omschakeling gemaakt en ben op de 'gezonde' tour gegaan. Zo heb ik nu al 16 dagen geen snoep, koek of iets anders aangeraakt. Ik mag het wel nemen van mezelf, maar heb ook totaal niet de behoefte.


Noah en ik lunchten met een bakje aardbeien. Daarna at ik een lekkere kop soep en at Noah poffertjes. Hij blij ik blij!


Noah wordt echt al groot. Hij zat hier op de Ipad een filmpje te kijken en hoe er gewoon bij zit! Het kleine kleuter jongetje is nu wel echt weg aan het gaan!


Nieuwe lipsticks binnen van L'Oréal. Ik kan je vertellen dat ze erg mooi zijn!


Heerlijke nieuwe geur van Escada voor de summer editie. Vrijdag had ik maar liefst 3 verschillende postbodes over de vloer. De een van GLS, de ander van PostNL en nog een andere van DHL. Ik besef dan toch wel echt hoe dankbaar ik ben voor het werk wat ik mag doen!


Nog een lekker maaltje. De kippepoot mist, want die lag op een bordje er naast. Noah vond het ook een erg geslaagd maaltje! 


Ik had weer eens zin om met make-up aan de slag te gaan. Ik draag elke dag wel make-up, maar houd het vooral simpel. Hier heb ik een look gemaakt met een nieuw palette en een nieuwe lipkleur. Binnenkort hier meer over!


Ik kreeg een volledige skincare routine van Paula's Choice en deze ga ik binnenkort even goed testen. Ben er erg benieuwd naar, want hoor er veel goede dingen over. 


Zaterdag en zondag hadden we relax dag. Mijn ouders kwamen nog even langs en heb voor de rest lekker met Noah gespeeld, spelletjes gedaan, geknutseld enz. 

Dit was mijn week. Volgende week zal ik echt even meer aandacht besteden aan het maken van foto's. Ben het deze week gewoonweg vergeten door de relaxte dagen :D 

Q: Hoe was jou week? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.