maandag 2 maart 2015

DailySilSil 2015 - Week 9


Heerlijk als je de avond op bed ligt en je weet dat je niet de wekker hoeft te zetten. Ik moet eerlijk bekennen dat ik door drukte in de salon en vermoeidheid heel weinig foto's heb gemaakt. En de dagen dat ik niet zo veel gedaan heb , heb ik ook niet zoveel foto's gemaakt. Mijn god.... wat een week..... Work hard , relax hard was het deze week! 3 dagen van 09.30 t/m 20.30 werken en 1 dagen relaxen en bijna niks doen en de andere dagen was ik gezellig met Noah en mijn ouders. 



Ik had afgelopen week ineens weer zo'n zin in de pizza van Napoli. Echt the best pizzeria in town. Ik heb tegenwoordig gewoon een vast nummer die altijd goed en lekker is! Jum jum. Ik at de pizza gezellig met J.J. en we kletsten wat over zijn opleiding , mijn werk en privé dingen. Altijd leuk nu je broer 20! 
  

 Ik zag deze leuke setjes bij de DM in Duitsland. super leuk, want deze topcoat van Sally Hansen is echt een favoriet, en nu heb je er voor ongeveer €3 een lakje van Sally Hansen er bij. Goede deal zeg ik! 


Mijn postbode was deze week weer dagelijks op bezoek met leuke nieuwigheden. Waaronder leuke Sally Hansen nieuwtjes, Bourjois producten en NYC vernieuwingen. Daarnaast ontving ik nog vele pakketjes waaronder de wonderstripes waar ik we heel benieuwd naar ben en een nieuwe lijn met verzorgingsproducten van Yves Rocher.


Oeh , donderdag is de finale van Wie is de Mol en mijn Mol zit er nog steeds in. Maar zeker ben ik nog steeds niet. Ik zit donderdag echt voor de buis gekluisterd!


Jaaaaaaa..... De cadeau's der cadeau's voor Noah is gearriveerd. Noah zijn zwarte spiderman pak was binnen en hij vond hem geweldig. Ik heb het gefilmd , maar helaas vond ik het niet echt passend om op instagram te zetten, maar mijn ouders en broertje vonden het filmpje erg vermakelijk hoe hij door de kamer zat te springen. 


Vrijdag gingen we naar mijn ouders toe want Noah wilde graag weer bij opa en oma slapen. Hij heeft letterlijk bijna het hele weekend zijn pak aangehad. Het liefst zou hij er in gaan slapen. 


Mijn moeder had een heerlijke spaghetti gemaakt met daarbij een salade caprese gemaakt. Heerlijk! moet ik zeker vaker gaan maken.


Altijd als ik in de ochtend bij mijn ouders beneden de hondjes ga knuffelen , dat is elke keer weer een waar welkomscomité , komt daarna altijd direct de kat van mijn ouders boven op me liggen. Hij houdt zo van knuffels! Het liefst kruipt hij bijna in je!


Oeh helaas een fail van Milka. Ik had zo'n zin in de Milka & Oreo , maar helaas mist de oreo. Ik heb Milka gemaild, dus ben benieuwd wat hun reactie is. 
  

 Zaterdag middag gingen we naar Papenburg in Duitsland om te Lunchen en boodschapjes te doen. Bij Papenburg ligt de Meyerwerf, deze maakt een van de grootste boten ter wereld. De cruise schepen worden dan in die loodsen gemaakt en uiteindelijk als ze bijna klaar zijn liggen ze een tijdje buiten om de finishing touch te doen. Echt mega zijn ze en zo komen dus ook de Disney boten (met die doorzichtige glijbaan over het schip) ook van de MeyerWerf. 

Boven op deze boot zie je een soort arm met een bal er aan vast. Dat is ook een attractie die dus boven het water gaat zweven! Super vet gewoon! 


Noah vond het helemaal leuk in het winkelcentrum in Papenburg, want dit hobbelpaard kun je gewoon indrukken en gaat dan. Zo heeft hij er wel 20 keer op gezeten en wisselde hij af en toe met andere kindjes. 


We kwamen ook bij een onwijs leuk winkeltje in Papenburg. Alles zag er zo mooi en sfeervol uit! Je kon hier ook erg leuke en lekkere dingen kopen. 


Ze hadden er ook heerlijk ijs en ik moet zeggen dat het ook echt heerlijk ijs was. Echt genoten van mijn 2 bolletjes! 


Zondag hadden mijn ouders een high tea geregeld en gingen we gezellig met zijn vieren naar Zuidlaren. Hier gezellig mijn moeder en Noah. 


En ik met mijn vader. 


Heerlijke hapjes en lekkere broodjes. Ik hou echt van dag gezellig tafelen. 

Dat was het weer voor deze week. 

Q: Hoe was jou week? Hebben jullie nog leuke tips om te doen met mijn ouders? Gezellig even een middag zeg maar! 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.