zaterdag 14 maart 2015

Dove vernieuwde douchecrèmes


Dove is altijd bezig met verbetering van haar producten. Zo zijn ze nu gekomen met een vernieuwde formule die er voor zorgt dat de huid nog meer hydrateren , verzorgen en gelijk voor een zachtere huid zorgen. Totaal zijn er 15 verschillende varianten douchecrèmes die binnen drie segmenten vallen. Vandaag laat ik drie varianten zien waarvan 2 helemaal nieuw zijn. De verpakkingen zijn aan de buitenkant niet veranderd. Ze zien er nog steeds vertrouwd uit. Echter heeft dove wel een kleine aanpassing gedaan, want de flessen bevatten 15% minder plastic. Hierdoor gebruikt Dove nu 275 ton minder plastic. Een groot verschil al! 


In het segment ' extra verfrissend' er in een go Fresh variant gekomen met mandarijn en tiarebloem. Deze combinatie is erg prettig. Ik hou echt van citrus-geuren, dus deze wordt al fijn dagelijks gebruikt.


In het segment 'extra verzorgend is ook een nieuwe varianten gekomen, een douchecrème met een milde scrub. Veel mensen vergeten dat in de winter scrubben ook eeg belangrijk is omdat je altijd dode huidcellen op de huid hebt. Deze milde scrub bevat geen kleine plastic bolletjes omdat deze niet goed voor het milieu zijn . Daarom heeft Dove gekozen voor een alternatief gevonden die hetzelfde functioneert alleen zonder de schadelijke stoffen die niet goed zijn voor het milieu. 


Als laatste zijn heb ik hier de Deeply Nourishing ontvangen. Hoewel de andere twee varianten erg zacht en hydraterend aanvoelen , merk ik toch dat deze variant net wat extra verzorging geeft.

Ik ben erg te spreken over de Dove douchecrèmes en dan vooral de go fresh variant met mandarijn en de gentle exfoliation variant. Ik wissel die twee een beetje dagelijks af , want beide zijn erg fijn. Een combinatie van de milde scrub met de lekkere geur zou voor mij helemaal perfect zijn. 


De dove douchecrèmes zijn in twee varianten verkrijgbaar. De 250ml is €3,59 en de 500ml is €5,99. De douchecrèmes zijn verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt.


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.