donderdag 12 maart 2015

Essence How to make Brows wow Palette


 Ik ben de laatste maanden op jacht gegaan naar een voor mij geschikt wenkbrauw product. In al die jaren heb ik al een aantal fijne producten gehad waar ik dan een tijd tevreden mee ben, maar ik heb eigenlijk nog nooit het perfecte wenkbrauwproduct gevonden. Ik was dan ook heel erg benieuwd hoe ik dit 'how to make brows wow' palette van Essence zou vinden. Kijk mee naar mijn bevindingen. Het is een leuk en speels kartonnen doosje. De voorkant ziet er er uitnodigend en speels uit. Een klein tijgerprintje en pootjes op de verpakking maken het vooral aantrekkelijk voor de wat jongere doelgroep. Ondanks dat het in een kartonnen doosje zit blijft de verpakking er goed uitzien en sluit hij ook prima! 


 De binnenkant ziet er ook in eerste oogopslag er erg goed uit. drie verschillende wenkbrauw tinten en een highlighter. daarnaast zit er een pincetje bij en een applicator. Daarnaast zit er een spiegel in de binnenkant. 


Zoals Essence vaker heeft met deze leuke palettes hebben ze achter de spiegel ook weer een kaartje met de uitleg hoe je het zou kunnen gebruiken. 


Er worden een pincet en een applicator bij geleverd. De pincet is handig, en hij doet zeker zijn werk als het moet, maar het is geen top kwaliteit. Kun je ook eigenlijk niet verwachten voor die prijs.  De applicator is handig voor erbij , voor nood, maar echt gebruiken doe ik hem niet. Het schuin afgesneden kwastje is erg dik en brengt het niet echt subtiel aan op de wenkbrauwen. 

Van links naar rechts: Love Blondes , love 'em all , love Brunettes en Lift me up!

Voor een wenkbrauwproduct is het een prima pigment. Het moet ook niet te heftig zijn, want dan gaat het natuurlijke er vanaf. 


Hier zie je het voor en na resultaat. De poeder brengt gemakkelijk aan, maar is wat lastig te verdelen. Daarnaast zat er voor mij niet echt een geschikte kleur bij, want de blond variant is echt te licht, de love em all is wat rossig en dat past niet bij mijn huidskleur , en eigenlijk is de brunettes variant weer net iets te donker. 

Ik vind het een pluspunt dat er een highlighter in zit. Deze lift toch niet altijd even je ogen als je het net wat onder de wenkbrauwen doet. Hij is niet heel speciaal, maar wel gewoon mooi! 

Mijn wenkbrauwen blijven er wel goed uitzien en zelfs wat spetters in mijn gezicht laat de wenkbrauwen goed intact. 


Het zoeken naar een geschikte wenkbrauwkleur blijft altijd lastig, maar mijn zoektocht gaat verder. Ik denk dat er zeker genoeg dames zijn die dit palette perfect vinden. Helaas passen de kleuren gewoon net niet goed bij mij.

Het palette is verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €5,99. 

Q: Wat gebruik jij voor je wenkbrauwen? Welk product kun jij mij aanraden? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.