woensdag 4 maart 2015

Even Maaike voorstellen


Hi Allemaal!
Enige tijd geleden plaatste Silja een artikel met daarin de oproep voor een gastblogger voor haar site. Ik heb gereageerd op deze oproep en mag dan ook blij en trots vertellen dat ik vanaf deze week, wekelijks een artikel zal schrijven voor www.sillysilsil.com
Mijn interesses zijn lifestyle, food, fashion en natuurlijk beauty. Daar zullen mijn artikelen ook dan voornamelijk over gaan. Maar ik ga ook naar (Beauty) events en zal ook daar zeker over schrijven.
Ik vertel jullie wie ik ben aan de hand van een aantal foto’s.
Dit ben ik: Maaike, 29 jaar en ik kom uit Arnhem.
Ik ben dit jaar al weer 8 jaar samen met mijn vriend Maurice. Hij is fotograaf en zal mij helpen met het maken van mooie foto’s voor de site.


Ik ben afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs en momenteel aan het werk als invalleerkracht op verschillende scholen. Mijn passie is om aan het begin te staan van de ontwikkeling van kinderen als het gaat om het lees- en schrijfonderwijs. Ik hoop dan ook om uiteindelijk een vaste baan te vinden als leerkracht waarbij ik kan bijdragen aan deze ontwikkeling.


Verder ben ik ook nog werkzaam in het Nederlands Openluchtmuseum. Binnen het museum werk ik in een restaurant en ben ik druk bezig met het oefenen om leuke figuurtjes in de cappuccino te maken. 


In mijn vrije tijd lees ik graag en kijk ik graag series (Netflix, Jeej!). Verder hou ik van leuke dingen doen met vrienden, winkelen, tutten met mijn zusjes en koken. Ook zijn mijn vriend en ik helemaal gek van Antwerpen en ben daar dan ook een aantal keer per jaar te vinden.


Als je het leuk vindt ben ik te volgen via instagram onder de naam: meisje_maaike
Ik heb zin om aan de slag te gaan en ben benieuwd naar jullie reacties.
Let me know!

Liefs, 
Maaike
Elke Woensdag zal er een leuk artikel van Maaike online komen! 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.