vrijdag 13 maart 2015

Gosh Nailpolish vernieuwd


Gosh heeft al jaren een leuk maar klein nagellak assortiment. Toen ik in Kopenhagen op het hoofdkantoor was kregen we de nieuwste kleuren te zien met daarbij een vernieuwde lak met nieuwe kwast en verpakking. Ik laat vandaag 5 van deze leuke nieuwe lente kleurtjes zien die jou nagels weer helemaal opvrolijken. 

Wat ik al aangaf is dat de verpakking een klein beetje veranderd is. Of eigenlijk meer de dop, deze is mat , heeft bovenop nu het logo van Gosh en heeft sinds kort een nieuwe Big brush, De flesjes zelf zijn in dezelfde vorm gebleven, hierdoor blijven ze herkenbaar.  De Big Brush , easy pro finish in one stroke kwast is breed en brengt de nagellak erg gemakkelijk aan! Echt een verbetering vind ik persoonlijk! 
 

637 Apple Bloom - Wat een geweldig leuk groen kleurtje is dit. Echt lekker voor de lente en zeker lekker vrolijk! Zeker ook leuk voor tijdens pasen. 


635 Pretty Ballerina - Dit lakje is echt mijn favoriet van de vijf. Het is een erg mooi lichtroze lak die een heel klein beetje grijs er in heeft. Hierdoor oogt hij wat oud roze en ben ik helemaal weg van deze lak! 


636 Sunkissed - Dit lakje is in reallife iets meer koraal roze in plaats van koraal oranje. Echter vind ik dit ook een erg leuk lakje. Lekker vrolijk en iets opvallender.  


French Dream - echt een lief lavendel paars kleurtje. Ik vind hem erg mooi qua kleur, want het komt echt een beetje pastel over in plaats van de vaak wat intensere paarse tinten. 


640 Moroccan Night - vind ik helaas het minste van dit vijftal. Het is zeker een mooie paarstint maar ik vind hem persoonlijk ook wat meer bij de herfst passen. 

Alle lakken hebben een cream finish en lakken erg fijn en gemakkelijk. Het drogen duurt iets langer , maar met een goede topcoat gaat het vaak al sneller. 

De lakken €7,29 per stuk geselecteerde filialen van het Kruidvat. Echter weet ik niet helemaal zeker of al deze kleuren in Nederland verkrijgbaar zijn. 

Q: Welke kleur spreekt jou het meeste aan? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.