dinsdag 31 maart 2015

L'Oréal Color Riche Happy 30's Lipsticks


Color Riche heeft het magische getal 30 bereikt en dat betekend tijd voor een feestje. In 30 jaar tijd hebben ze maar liefst 350 tinten voor Color Riche uitgebracht. Om het te vieren dat ze 30 jaar bestaan hebben ze de collectie 'Happy 30's' samengesteld en vandaag laat ik vier mooie tinten uit deze collectie zien! In deze collectie zitten meerdere formules van de L’Oréal Color Riche. Mat, glans, met glitter, echt alles komt voorbij. De collectie is ingedeeld in rode, roze en bruine tinten, ik heb voornamelijk roze tinten ontvangen, maar alle vier zijn ze prachtig.

Ik vind de verpakking van de Color Riche lijn ook altijd erg mooi. Het heeft echt een wat luxe uitstraling  door de gouden verpakking en de vorm. De verpakkingen zijn al vaak veranderd en als je door de loop der jaren kijkt , blijf ik de verpakkingen keer op keer mooi vinden. 


Ik ontving de kleuren : 131 Mistinguette (matte) , 132 Magnolia Irréverent , 297 Red Passion en 370 Crazy Fuchsia (intense) 


131 Mistinguette (matte) , 132 Magnolia Irréverent , 297 Red Passion en 370 Crazy Fuchsia (intense). Ik denk dat er iets in de fabriek is fout gegaan met 370 Crazy Fuchsia. De verpakking was van de binnenkant erg vies en dit kon ik gelukkig erg gemakkelijk schoonmaken. Echter zie je een soort extra stuk op de lipsticks zitten. Ik denk dat dit fout is gegaan tijdens het proces van de lipstick in een mal doen, ik denk dat het daar een beetje gelekt heeft en is hard geworden. De lipstick is verder helemaal prima, maar oogt wat raar. 


131 Mistinguette (matte) , 132 Magnolia Irréverent , 297 Red Passion en 370 Crazy Fuchsia (intense) tijdens daglicht. 


131 Mistinguette (matte) is een erg mooie roze kleur dit licht , maar wel fel is. Hij valt onder de matte varianten en ik vind deze matte variant erg mooi. Hij is namelijk niet heel mat en hierdoor brengt hij ook erg goed aan. 


132 Magnolia Irréverent is een lekker felle roze kleur die een erg mooie glans finish heeft. 


297 Red Passion is een mooie intense warme rood kleur die ondanks dat hij warm is toch een blauwe gloed er in heeft zitten. Laat je tanden erg wit lijken en heeft een klein beetje shimmer er in zitten. Erg mooi!


370 Crazy Fuchsia (intense) De lichtste kleur van het stel, maar wel erg mooi en subtiel. Ik had bij de intense lijn een iets andere kleur in gedachten, maar ik vind hem wel erg mooi!

Ik ben erg te spreken over de lipsticks van L'Oréal Color Riche. Er zitten erg mooie kleuren tussen en hebben een erg fijn gevoel op de lippen! 

De L’Oréal Color Riche 30th Anniversary Collection ligt nu in de winkels en de lipsticks kosten per stuk €14,99. 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.