dinsdag 24 maart 2015

Makeup Revolution Lip Lava


Sinds ik Makeup Revolution via Insagram volg ben ik helemaal fan van het merk. Ik schreef al eens over een erg mooi palette van ze. Nu was ik helemaal enthousiast dat ik eind januari naar Londen ging. Helaas hadden ze het merk maar in enkele filialen en waar het verkrijgbaar was, was helaas niet zo veel. Afgelopen week besloot ik na lang wikken en wegen een bestelling te plaatsen en daarbij bestelde ik ook deze Lip Lava lipstick. Ik was hier zo benieuwd naar, want op internet vond ik vele mooie lipfoto's.Waar Makeup Revolution erg goed in is , is dupes maken van duurdere merken. Maar het leuke is dat zij het wel totaal op hun eigen manier doen. Zo zijn er palettes die dezelfde kleuren als de Urban Decay naked palettes en Too Faced Chocolate palettes , maar lijken ze qua vormgeving er niet op. Echter als je het product ziet doet het je er wel aan denken. Zo ook met deze Lip Lava die nagemaakt is van de Melted lipsticks van Too Faced. 

De Lip Lava komt in een leuk speels doosje en de kleur van de lipstick komt overeen met de kleur van het doosje waar het in zit. De zijkant van het doosje is roze metalic net zoals de letters van I heart makeup. I heart makeup is een speciale collectie naast de gewone producten van Makeup revolution en ik weet helaas niet wat het grote verschil is. Volgens mij is het wat uitdagender en speelser. 


Totaal zijn er vijf varianten , maar ik bestelde er drie. Het blijft altijd een beetje een gok en de andere twee kleuren trokken mij niet echt. De kleuren die ik wel bestelde zijn Tremor , Firestorm en Shockwave. 


De Lip Lava zitten in leuke tubes die smal en lang zijn. Het is dan ook de bedoeling dat je de lipstick er uit knijpt. Een erg leuk concept en een keer wat anders. Natuurlijk heb je dit ook in een gloss vorm, maar ik heb dit naast de Too Faced Melted varianten nog niet eerder gezien met zoveel pigmentatie. 


Zoals je kunt zien zit er een kleien spons applicator met een gaat je er in. Door voorzichtig te drukken komt er lipstick uit en kun je dit erg goed verdelen over je lippen. Ik moet zeggen dat de vorm echt perfect is , want ik kan echt super gemakkelijk mijn lippen doen zonder snel fout te gaan, zelfs niet bij de rode variant. 


De drie kleuren naast elkaar op mijn arm, Tremor , Firestorm en Shockwave. De kleuren zijn erg gepigmenteerd en geven erg veel glans af. Daarnaast werkt het gelijk ook als een soort stain, want als de gloss en de kleur er af vervagen zijn je lippen nog uren gekleurd. 


Tremor is eigenlijk de lastigste kleur van het stel. Hij kan een beetje 'fout' ogen en deze blijft er relatief dik op zitten. 


Firestorm is echt een geweldige kleur. Hij heeft een erg mooie brandweerrode kleur met een koele ondertoon waardoor hij heel krachtig en intens is. En hij brengt echt super gemakkelijk aan. Ik heb nog niet eerder een rode lipstick gehad die zo makkelijk en goed op de lippen ging zonder lipliner e.d. 


Shockwave is echt een kleur waar ik verliefd op ben. Nu moet ik wel gelijk zeggen dat hij er hier op de foto veel meer paars/violet er uit ziet. In real life is hij nog steeds heftig , maar veel minder dan hier op de foto's. Hij heeft iets meer roze er in zitten waardoor hij niet zo extreem is als op de foto. 

Ik ben erg blij met deze lip lava producten. Vooral de laatste twee zijn favoriet en dat komt vooral door dat ze erg goed blijven zitten en als de glans en kleur er af vervagen, je nog uren plezier hebt van een goed gekleurde lipstain op de lippen! 

Ze zijn verkrijgbaar in de webshop van MakeupRevolution  en kosten £2,99 per stuk. Omgerekend is dit ongeveer €4,10. Ik kan je aanraden om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van ze , want zo kreeg ik een mail dat ze £5 korting gaven op je bestelling en dat betekende voor mij gratis verzending. 

Q: Wat vind jij van de lipstick uit tube? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.