vrijdag 27 maart 2015

NYC Expert Last Color Lipstick


NYC is een erg leuk budgetmerk wat naar mijn mening altijd een beetje vergeten wordt. Als we aan budget denken, zeggen we toch al snel een aantal andere merken, maar waar is NYC? Het merk vernieuwt geregeld haar collectie en zorgt altijd dat de producten bij de trends van nu passen. Onlangs is NYC drie nieuwe lipsticks uitgebracht met een matte finish. Hiervan laat ik vandaag een zien. De andere kleur vals onder de vaste collectie en had ik nog in de review kast liggen. Kijk mee naar de swatches van deze mooie kleuren. NYC is een merk die jong, speels en uitdagend is. Zo is alles altijd kleurrijk en valt het goed op. Zo hebben de verpakkingen van deze lipsticks de kleur van de lipstick zelf. Zijn de letters en de huls van de lipstick zilverkleurig en hebben ze een doorzichtige dop. Een klein leuk detail is dat er NYC op de bovenkant van de dop staat .


De lipstick voelt helaas wel wat goedkoop bij het omhoog draaien van de lipstick. Niet heel storend, maar het kan een puntje zijn.  

In de Matte collectie zitten totaal drie nieuwe kleuren: 449 Creamy Mauve , 450 Pure Coral en 452 Red Suede. Ik heb de 450 Pure Coral om te laten zien. 

405 Blue Rose , 450 Pure Coral


405 Blue Rose. Ik hou van dit soort kleurtjes. Het is vrolijk, valt op en is lekker fris. Daarnaast vind ik het geweldig dat hier een blauwe glans overheen zit waardoor hij extra spannend wordt. Perfect voor de lente!


450 Pure Coral. Ook deze kleur vind ik erg mooi. Het is een erg mooi koraal kleurtje die direct opvalt. Hij is totaal niet schreeuwerig en juist wat gedempter. Daarnaast vind ik de finish van deze lipstick ook erg mooi. Hoewel het omschreven wordt als matte vind ik het niet helemaal mat. Je ziet zeker het verschil tussen de twee, maar mat kan ik het net niet noemen. 


De lipsticks hebben een prima houdbaarheid op de lippen. NYC zegt 6 uur , maar dat red ik helaas niet. Echter kan ik er prima mee drinken en hoef ik niet uitbundig veel bij te werken. 

De Expert Last Lip Color Lipsticks zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en kosten €3,29 per stuk. 

Q: Voor welke kleur zou jij gaan? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.