zaterdag 21 maart 2015

PLOG: Katy Perry Concert & Backstage


Vorige week maandag heb ik een geweldige avond gehad. Ik ben naar het concert van Katy Perry geweest en mocht ook backstage om te zien hoe het er achter allemaal aan toe gaat. Kijk mee naar mijn Plog van die dag avond. 


Ik heb in de middag niet echt veel foto's gemaakt. Echter kun je die foto's wel zien in mijn DailySilSil.


We kregen backstage direct te zien wat de outfits van Katy en haar dansteam. Echt super leuke kleurrijke outfits die echt bij Katy passen. Van elk outfit zijn er twee, want als er een stuk gaat is er altijd een backup! 


Tijdens de show wordt er regelmatig gewisseld van outfit en dat moet nauwkeurig bij gehouden worden. Elk kledingstuk is gemaakt door een designer. Zo is er een Valentino jurk en een Roberto Cavalli jurk. 


Dit is de Valentino jurk.


Er is een speciale ruimte voor na de show voor een meet & greet. Alles is er in een geweldig leuk sfeertje , het rook er ook echt heel lekker. Overal wordt aan gedacht. 


Het team heeft zelfs hun eigen wasmachine en droger mee zodat ze nooit zonder zitten en altijd weten dat het goed zit!


Achter het podium zit een erg groot gedeelte waar alles voor het hele concert staat. Zie die gave grote opgeblazen dingen. Toen we dit zagen wisten we dat het een spectaculaire show moest worden. 


Allemaal grote attributen die echt tot in detail er super leuk uitzien. Zo zie je de auto waar ze later funky mee over het podium gaan en het paard voor tijdens het Egypte gedeelte van het concert. 


Zo ziet de achterkant van het podium er uit. Het is best hoog, want je kunt er helemaal onderdoor lopen. 


Wat een knopjes en wat een een kabels. Wie het Ziggo Dome wel eens gezien heeft weet dat de buitenkant al super verlicht is en dat dus mega in de kosten loopt met de energierekening , maar hoeveel energie is er wel niet nodig voor 1 zo'n concert. Echt mega denk ik!


Alle gitaren die gebruikt worden. Sommigen hebben vuurwerk er in zitten en anderen geven licht in het donker. 


Nog meer probs voor de poezen act en daarnaast zie je een mega grote boombox. 


Met Tim en Aranka. Wat hadden we perfecte plekken!

Ik ga nu een reeks foto's laten zien van het concert. Ik zal niet elke foto beschrijven omdat het gewoon tof is om naar te kijken!


Het concert was echt geweldig. Echt voor mij het beste concert tot nu toe! Ik zou zo weer heen willen. Bij deze laatste foto's draagt ze een jurk van Todd Thomas hij maakt vele ontwerpen voor Victoria Secret. 


Na het concert kon ik in 10 minuten heerlijk terug naar mijn hotel lopen. Toch blij dat ik in Amsterdam kon blijven slapen. Ik had anders echt ruim een half uur van het concert gemist en was ik pas tegen 02.30 thuis. Nu kon ik heerlijk rustig aan doen in de ochtend. 


Helaas stond ik onder de douche en bleken alle pompjes zo goed als leeg te zijn. Beetje jammer!


Oeps, alles meegenomen, maar mijn tandemborstel was ik vergeten. De tandpasta had ik wel mee, gelukkig had het hotel een dental set en kon ik toch nog mijn tanden poetsen. 


En wat heerlijk dat het Hampton by Hilton zoveel stopcontacten heeft. Ik heb er wel 6 in de hotelkamer geteld. 

Hiermee sloot ik de dag af en ben ik de volgende dag weer naar huis gegaan!


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.