woensdag 25 maart 2015

Plog Pupa Milano Event


Op woensdag 18 maart ben ik weer naar Amsterdam geweest voor een event. Dit keer voor een event van Pupa Milano.We kwamen bij elkaar om te luisteren naar een presentatie over de nieuwe collecties die Pupa uitbrengt op het gebied van nagels. Ook mochten we van alles testen en ging iedereen naar huis met mooie nagels. Ik heb wat foto’s gemaakt van het event! Kijk maar mee! In Arnhem was het echt prachtig weer!! Zomerjas en zonnebril waren dan ook helemaal op zijn plaats. Alleen in de trein merkte ik al dat hoe dichter ik bij Amsterdam kwam, hoe mistiger het werd. Oeps!

Het event vond plaats bij ‘Art of Colours’  een beautyschool waar je allerlei opleidingen, workshops en masterclasses kunt volgen. 


Veel spiegels!


Er stond een mooi gedekte tafel in het middel van de ruimte waar we aan plaats konden nemen. Iedereen kreeg een eigen notieboek en pen zodat je tijdens de presentatie vast wat mee kon schrijven.


 Er werd goed voor ons gezorgd met allerlei lekkere hapjes en drankjes.


Prachtige bloemen!


Tijdens de presentatie werd verteld dat er de komende periode vier nieuwe toevoegingen aan het assortiment worden gedaan. Zo worden er 16 nieuwe kleuren speciaal voor de zomer toegevoegd aan de ‘Lasting Color Gel’ collectie.  Veel kleuren lijken op elkaar, maar vrolijk zijn ze in ieder geval! 


Alle ‘Lasting Color Gel’ kleuren bij elkaar!


Er komt ook een ‘Denim Jeans’ collectie met daarin 6 verschillende kleuren, ze hebben de kleur en de textuur van een jeans en hebben een semi-matt effect. 


Ook is er een lijn ‘Colorful Plumage’ met daarin 6 matte pastelkleuren die een veertjeseffect zouden moeten geven op de nagels. Leuk om te combineren met een vrolijke ‘Lasting Color Gel’ lak. 


Tot slot een ‘Multi Nail Care’ product dat je dagelijks op je nagels aan kan brengen. Het zou de nagels sterker maken, herstellen, voeden, beschermen en revitaliseren. Ook zorgt het ervoor dat je manicure beter blijft zitten en verbetert het de natuurlijke glans van je nagel. 


Natuurlijk kregen wij ook de gelegenheid om een beetje te experimenteren met alle soorten nagellakjes. Ik ging voor een felle koraal-oranje kleur!Daarna zat het event er weer op en ben ik nog even een rondje door de stad gelopen en kon het niet laten om nog wat leuke dingetjes te kopen.
Benieuwd? Kijk dan op mijn instagram account: meisje_maaike


Prijzen
Lasting Color Gel – adviesprijs €6,95
Denim-Jeans – adviesprijs €6,95
Colorful Plumage – adviesprijs €6,95
Multi Nail Care 7 in 1 – adviesprijs €7,95


De nagellakjes zijn onder andere verkrijgbaar bij de DA.

Liefs,

Maaike

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.