woensdag 11 maart 2015

Plog Unilever Beauty Event


Spannend! Dinsdag 3 maart was mijn allereerste event. Met een licht bonkend hart ging ik naar binnen en deed maar net alsof het de normaalste zaak van de wereld was om opeens tussen allerlei beauty mensen te staan die ik normaal alleen volg via sites en sociale media.Het Unilever Beauty team presenteerde hun nieuwe aanwinsten in het prachtige nieuwe hotel Morgan en Mees in Amsterdam West. Na een presentatie van een trendwatcher over wat wij nu eigenlijk allemaal willen als vrouw in 2015, gingen we in groepjes door het hotel om te luisteren en te kijken naar de nieuwe aanwinsten van Andrelon, Dove, Vaseline, Prodent en Tony&Guy. Ik heb deze dag foto’s gemaakt en neem jullie mee op tour door Morgan en Mees.

Bij binnenkomst stonden er heerlijke hapjes en drankjes op ons te wachten. 


Vervolgens begon onze groep bij  het Andrelon museum. Grote advertenties op posters van vroeger en producten die toen in het assortiment zaten.

 

Daarna volgde een quizje om te raden wat de ingrediënten zijn van de nieuwste Deluxe producten van Andrelon. Voor de colour & Shine collectie is dat de Macadamia-olie. Voor Volume & Shine is dat de lotusbloem en voor Repair & Shine is dat Amandelolie. 


Ondertussen werd er ook goed voor ons gezorgd. 


Wat volgde was een korte demonstratie van de nieuwe Andrelon Pink Collection producten. Namelijk een hairspray en een Texture spray.


Onze reis door Morgan & Mees ging verder en bracht ons bij de nieuwe producten van Dove.  Dove heeft voor zijn producten de formule vernieuwd, minder uitdrogend maar wel lekker schuimend. Ook is er een doucheproduct bijgekomen om mee te scrubben.


We gingen ook nog langs bij Vaseline. Daar kregen we alvast een voorproefje van een nieuw product voor de zomer, dat moet alleen nog even geheim blijven.
We kregen wel een hele leuke folder met allerlei tips & tricks waar je de bekende Vaselinepot allemaal voor kunt gebruiken.


Wisten jullie trouwens dat vrouwen de grootste uiterlijke afknapper bij mannen vinden als ze uit hun mond stinken? Op nummer 2 staat een slecht gebit en op nummer 3 gele tanden. Vervolgens komen pas de stinkvoeten en teveel lichaamshaar. Prodent heeft daarom nu speciaal een tandpasta ontwikkelt voor mannen. Deze tandpasta is sterker omdat mannen over het algemeen gelere tanden hebben dan vrouwen. Ook is de smaak aangepast naar wat de man lekker zou moeten vinden. Ik zet de tube in ieder geval bij mijn vriend in de kast en ben benieuwd naar wat hij ervan vindt.


Onze reis eindigde bij de presentatie van de nieuwe droogshampoos van Tony&Guy.
Er is een droogshampoo voor een Glamour kapsel en een droogshampoo voor  een meer Casual kapsel.  Wat het extra speciaal maakte is dat wij ook allemaal in de kappersstoel mochten plaatsnemen en een mooi kapsel kregen aangemeten met behulp van de nieuwe droogshampoos. Vervolgens konden we met onze mooie kapsels nog gezellig wat drinken en ging iedereen met een goedgevulde goodiebag de deur uit.

Dit was het verslag van mijn allereerste event. Het was echt hartstikke leuk en heb ook al zin in het volgende event. Er komen nog reviews aan van bepaalde producten, maar die moeten  natuurlijk eerst nog even grondig getest worden.

Tot volgende week!

Liefs,
Maaike

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.