donderdag 19 maart 2015

Review : Hema Soft Matt Lipbalm


Ik ben al jaren fan van de lipproducten in potlood vorm. Ik gebruik ze tegenwoordig bijna dagelijks en als je in mijn handtas kijkt vind je er meestal ook wel een paar terug. Bijna elk merken heeft er wel een lijn van, echter is Hema hier pas mee gekomen. Ik zag ze in de winkel liggen en moest ze gewoon proberen, want voor €3,50 kun je ze eigenlijk niet laten liggen. Totaal zijn er 8 tinten gekomen die elk opvallend zijn en van lichtroze tot donkerrood gaan. Ik vind dat Hema goed haar best heeft gedaan op de uitstraling. Ik vind de producten van de Hema er tegenwoordig veel beter uitzien. Ook deze Soft Matt lipbalm zien er goed uit. Mooie zwart matte verpakking met witte letters. En goed opvallende doppen in de kleur van het product. 

De verpakking is ook matte gemaakt en hierdoor is overal aan gedacht, om het zo tot een mooi geheel te brengen. 


De potloden hebben een fijn draai systeem waardoor slijpen nooit meer hoeft. De potloden zelf brengen erg gemakkelijk het product op de lippen aan en zoals je kunt zien hebben ze ondanks de matte finish toch een beetje glans. Dit is door de zachtheid van het product, want op de lippen is hij nog steeds zo goed als matte. 


02: Ik vind dit persoonlijk een erg mooie opvallende maar tegelijkertijd een subtiele kleur! Hij is een beetje oud roze van kleur en geeft vooral een wat romantisch look. 


03: Deze opvallende roze vind ik qua aanbrengen wat lastiger. Hij gaat redelijk snel ophopen, maar als hij goed op de lippen zit , dan zit hij ook wel erg mooi! 


05: Ook deze variant vind ik weer erg mooi. Het frambozen roze staat altijd goed op de lippen. Hij is lekker intens en brengt ook nog eens heel gemakkelijk aan!


Ik ben erg tevreden met de Soft Matt Lipbalm van de Hema. De houdbaarheid op de lippen had iets langer mogen zijn, maar even bij stiften is zo gedaan! Ik vind de structuur wel onwijs fijn, want ondanks dat het om een matt product gaat is hij toch erg zacht en brengt hij totaal niet stroef aan! Echt een aanrader als je een keer een opvallende matte kleur wilt proberen. 

De Soft Matt Lipbalm is voor €3,50 verkrijgbaar bij de Hema, of op Hema.nl

Q: Wat vind jij van de lipproducten in potloodvorm? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.