vrijdag 20 maart 2015

Shoplog: Bath & Body Works NU in NEDERLAND


Ik hoor al jaren geweldige dingen over de geurkaarsen van Bath & Body Works, en ik wil ze dan ook al jaren graag proberen. Ik hoorde van iedereen dat ze nog beter zijn dan de Yankee Candles alleen er was 1 probleem. Bath & Body Works werd niet in Nederland verkocht. Echter kwam ik vorige week per toeval er achter dat er nu een Nederlandse webshop is die het merk verkoopt. Ik heb direct een grootte bestelling geplaatst, want ik moest en zou het nu eens echt gaan proberen. De bekendste kaarsen van Bath & Body Works zijn de 3-wick kaarsen. Dit zijn de grote potten zoals hierboven met daarin drie lonten. Deze kaarsen zijn naast hun heerlijke geur ook nog eens een leuke accessoire in huis.


de Copacabana Beach is echt een aanrader. Zeker als je van kokos- en houtgeuren houdt. Het ruikt echt naar een zomers tropisch strand. Hij is best kruidig van geur, maar dat vind ik juist heerlijk. 


De geur happy vind ik het minst van allemaal. Het is altijd een gok bij het bestellen. Het blijft een erg lekkere geur, want het doet mij echt denken aan als je in de zomer in een grasveld vol kleine bloemetjes ligt. Dit komt ook door de madeliefjes , groen gras een een vleugje jasmijn. 


Ik hou echt van de geur van Sunshine. Het is fris en vrolijk. Dit komt vooral door de verbena , wat een beetje citrus achtig ruikt. Daarnaast zit er een vleugje lavendel en lelie. Heerlijk voor de lente. 


Deze Caribbean Escape is echt een heerlijke fruitige geur die mij aan sorbetijs doet denken. Deze heerlijk zomerse geur heeft meloen, framboos en citroen. Laat ze zomer maar komen.


Deze White Sand Beaches had ik oorspronkelijk niet besteld. Echter werd ik heel vriendelijk door het personeel gebeld dat de kaars die ik besteld had ( Mahogany Teakwood) gesneuveld was tijdens de levering naar hun. Dus vroegen ze of ik het geld terug wilde of een andere kaars. Uiteindelijk dacht de verkoopster dat ik deze wel lekker zou vinden en gelijk heeft ze, want deze geur is echt goddelijk. 
Je moet van de geur houden , want hij heeft een beetje een mannelijk tintje door de houtnoten,  maar daar hou ik wel van. 


Deze Love & Sunshine is een echte lente/zomergeur , zoet en fris tegelijkertijd. Dit komt vooral door de bloemen en citrus vruchten die aan deze geur zijn toegevoegd. 


De kaarsen vallen onder verschillende collecties en de collecties worden elke keer weer ge-update. Ik vind het erg leuk dat de deksels hierdoor elke keer een beetje anders zijn. Geeft toch weer een extra feeling aan de kaarsen vind ik persoonlijk. De kaarsen hebben een gemiddelde branduren van 25-45 uur en kosten €24,95 per stuk. 


Naast de 3-wick kaarsen kocht ik ook nog een paar andere dingen, waaronder deze twee kaarsen. De bourbon Butterscotch in een Medium mason jar candle. Deze was in de sale en daarom nu €7,45 ipv €14,95 deze heeft een brandurenaantal van 30-40 uur.  De eucalyptus mint & waves was ook uit de sale . Ik had oorspronkelijk een andere besteld, maar deze was helaas uitverkocht dus vroegen ze of ze deze toe mochten zenden. deze kostte €2,95 en heeft ongeveer 10 branduren.


Omdat er twee dingen uit de zending niet konden en hierdoor gewisseld werden , met mijn goedkeuring, kreeg ik heel lief aangeboden of ze er een hand gel bij mochten doen. Echt een super service! Ik nam als laatste ook de Leaves roomspray. Deze kosten €5,95 en een klein spraytje is dan al voldoende.

Ik heb deze bestelling geplaatst bij chiquecosmetique, zij hebben een winkel in Rotterdam zitten en versturen nu dus ook Bath & Body Works. Maar goed dat ze niet in de buurt van Groningen zitten, want dan was het mis geweest . Je kunt zelf bestellen op chiquecosmetique.com

Q: Heb jij nog aanraders wat betreft kaarsen Bath & Body Works?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.