donderdag 5 maart 2015

Yves Rocher 100% Intense Kajal


Nu de lente in aantocht is merk je dat de merken weer meer met heldere kleuren beginnen te komen. Zo kwam Yves Rocher twee week geleden met het nieuws dat ze 6 intense kajal producten komen. Handig om je look een intense twist te geven. Kijk mee naar de 6 kleuren die vanaf nu verkrijgbaar zijn. 


De 100% intens kajal zit in een soort lipstick achtige verpakking, maar wat is het eigenlijk. Is het een potlood, een stift een stick? Ik vind het eigenlijk nergens onder vallen. Echter zijn dit soort vorm kajal al wel langer bekend en dan vooral op de  Arabische markt. Daar worden zwarte Kajal potloden , laten we het potloden noemen, in grote getalen gebruikt. 


Yves Rocher komt totaal met 6 tinten, deze lopen van goud naar zwart en hebben leuke opvallende kleuren er tussen zitten. De verpakkingen zijn allemaal hetzelfde en je ziet alleen aan de onderkant om welke kleur het gaat. Op de verpakking zelf staat helaas geen namen, maar deze kon ik in het persbericht wel terug vinden. 


Zo heb je van links naar rechts:
  • Feuille d’or : Een gouden variant met een heel klein beetje shimmer er in. 
  • Terre de Sienne : Een opvallende oranje kleur. Deze kleur zie je nu heel er terug komen in het mode beeld van de lente. 
  • Rose indien : Op de potlood oogt hij meer rood , echter bij het swatchen is het toch echt een wat meer warme gedekte oranje. 
  • Vert de Cobalt : Een mooie mos groene kleur met een klein beetje shimmer er in. 
  • Bleu indigo : Echt een opvallende best felle indigo blauwe kleur.
  • Noir carbone : En als laatste de intens zwarte kleur. 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze niet zo heel intens vind als ik verwacht had. Bij 100% intense kajal verwacht ik toch wel echt verbluffende kleuren. Op de swatches hierboven moest ik een aantal keer over hetzelfde stukje gaan om deze pigmentatie te krijgen. De Terre de Sienne en Noir Carbone zijn nog wel het beste qua pigmentatie. 


Wat ik ook erg jammer vind is dat ik niet heel veel druk zette, maar er wel heel snel een puntje afbrak. Ik vraag me dan ook af hoe je deze kajal na een paar maanden gebruikt als je bij het dikke gedeelte komt. Je kunt ze niet slijpen en na een tijd lijkt het mij dat je het niet meer klein en subtiel aan kunt brengen. Als mensen hier ervaring mee hebben, dan hoor ik dit graag. 

De 100% Intense Kajal is niet echt mijn ding. Het idee is leuk, maar of het veel gebruikt gaat worden vraag ik mij af. 

Ze zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de winkels van Yves Rocher en via de webshop. De prijs is €13,90 , maar zag in de webshop dat ze op dit moment €6,95 per stuk zijn. 

Q: heb jij wel eens een Kajal als deze gehad? Zou jij dit gebruiken? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.