woensdag 1 april 2015

Andrelon Multi Review


Maaike - Als het op haarverzorging aankomt, gebruik ik eigenlijk al jaren dezelfde producten. Mijn haar wordt niet snel vet, dus twee keer in de week wassen is meer dan genoeg. Ik was mijn haar met een shampoo voor droog haar en breng vervolgens een haarmasker aan, wat ik er na een paar minuutjes weer uit was. Na het föhnen breng ik het vervolgens in model met wat mousse en een beetje serum voor in de puntjes.


Maar de afgelopen weken ben ik een beetje afgeweken van mijn ‘ normale’  routine. Ik heb een aantal nieuwe producten van Andrelon mogen ontvangen en die heb ik getest. Andrelon komt nu met een Deluxe lijn, een nieuwe premium haarverzorgingslijn met verschillende producten van professionele kwaliteit. Deze lijn is al verkrijgbaar in de winkels en bestaat uit drie varianten.
De Colour & Shine collectie met Macadamia-olie, de Volume & Shine collectie met Lotusbloem en de Repair & Shine collectie met Amandelolie.
Alle varianten hebben een shampoo en een conditioner. Maar er zijn ook nog extra verzorgingsproducten beschikbaar. Een serum-oil (colour&shine) een volumespray (volume&shine) en een intensief masker en herstellende creme (repair&shine.) 

Hier zal Silja binnenkort meer over vertellen. 


Ik heb de shampoo en conditioner getest van de Repair & Shine collectie. Mijn haar is altijd wat droog en kan wel wat verzorging van binnenuit gebruiken, deze lijn leek mij daarom het meest geschikt voor mijn haar. Ik gebruik deze producten nu twee weken en ga jullie vertellen wat ik ervan vind.

De shampoo en conditioner zitten in een handige knijpflacon. Op deze manier kan je eigenlijk al het product gebruiken, dat is bij harde plastic flacons toch vaak erg lastig. De producten ruiken lekker maar zijn (gelukkig) niet overheersend. Ik heb alleen geen idee of ik nou daadwerkelijk amandelolie ruik. Maar gewoon lekker is ook prima natuurlijk. 


De producten doen goed hun werk. Mijn haar ziet en voelt eigenlijk hetzelfde als altijd. Voor mij is dat positief, want de Andrelon producten zijn een stuk beter te betalen in vergelijking met de producten die ik eerst heb gebruikt. Ik kan de shampoo en conditioner dan ook zeker aanraden. Ik merk  alleen wel dat mijn haar toch echt ook dat vertrouwde haarmasker nodig heeft om mooi en gezond te blijven, dus die gebruik ik nu weer één keer in de week in plaats van de conditioner. De Repair & Shine lijn heeft ook een intensief masker in de collectie, waar ik nog wel benieuwd naar ben.

Dan zijn er ook nog twee producten aan de Pink Collection toegevoegd. Namelijk een Extra Strong Hold Hairspray en een Go for Texture Definition Spray 


Ik vind de Texturespray echt helemaal geweldig. Mijn haar is best zwaar en lang, waardoor ik het vaak los heb of in een staartje. Maar als ik nu eerst wat Texturespray aanbreng in mijn haar, kan ik er veel meer mee. Eventuele schuifspeldjes blijven veel beter zitten en ook messy hair kan je er perfect mee maken. Like! 
Tevens is het gewoon een droogshampoo, al zie je dat in eerste instantie niet op de flacon staan.

Ook de hairspray doet prima zijn werk maar is wat mij betreft niet een echte musthave.

Kortom: goede toevoegingen aan het assortiment Andrelon. Ik zal de shampoo van de Repair&Shine collectie zeker blijven gebruiken en ook de Texturespray heeft inmiddels een vast plekje in mijn stash gekregen.

Prijzen

Deluxe

Colour & Shine

Shampoo 250 ml – adviesprijs €4,89
Conditioner 250 ml – adviesprijs €4,89
Serum-Oil 75 ml – adviesprijs €8,99

Volume & Shine

Shampoo 250 ml – adviesprijs €4,89
Conditioner 250 ml – adviesprijs €4,89
Volume Spray 150 ml – adviesprijs €7,99

Repair & Shine

Shampoo 250 ml – adviesprijs €4,89
Conditioner 250 ml – adviesprijs €4,89
Intensief masker 200 ml – adviesprijs €6,99
Herstellende Crème 120 ml – adviesprijs €7,99


Pink Collection
Extra Strong Hold Hairspray 250 ml – adviesprijs €4,99
Go for Texture Definition Spray 250 ml – adviesprijs €5,99


Liefs
Maaike

Ps: ik ben ook te volgen op instagram meisje_maaike

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.