donderdag 30 april 2015

Bourjois - La LAQUE


Vanaf mei komt Bourjois met een totaal nieuwe lijn nagellak.  De 'LA LAQUE' is een collectie van totaal 12 nagellakken die volgens Bourjois een geconcentreerde formule met zuivere verzadigde pigmenten heeft en  hij biedt glans en dekking al bij de eerste laag. Deze beloftes maken mij natuurlijk uitermate nieuwsgierig en daarom ben ik ze snel gaan testen. Door een hele andere vorm te kiezen qua flacon zijn ze direct vernieuwend. Ik heb nog niet eerder dit soort vorm flesje gezien. Erg handig vind ik het flesje niet, ik vind de andere nagellak lijnen van Bourjois veel leuker qua vorm. 

Ook heeft het een lekvrije steeltje... voor een erg gemakkelijk aan te brengen resultaat. Dankzij zijn verticale groefjes, vloeit de juiste hoeveelheid nagellak op het kastje. Helaas kreeg ik dit niet goed op de foto, maar deze lak drupt totaal niet tijdens het lakken van het steeltje. 


Totaal dus 12 tinten, alle namen en kleuren op een rijtje: 
12 INTENS STRALENDE KLEUREN MET EEN PERFECT EVENWICHT
- 1 WHITE SPIRIT. De ongerepte zuiverheid van een ongeschreven blad: Zo kan ieder zijn eigen verhaal schrijven...
- 2 CHAIR ET TENDRE. "Lieve roze, je kleur bevalt me zo goed dat ik niet meer zonder je kan".
- 3 ORANGE OUTRANT. Een helder en vurig oranje? Gedurfd!
- 4 FLAMBANT ROSE. Een pittig, intens en blozend roze. Een droom waaraan Bourjois gestalte geeft.
- 5. ARE YOU REDDY ? Klaar voor een verrassend authentiek rood om van te blozen?
- 6 FUCHSIAO BELLA. Even subliem als statig, een roze met dolce vita allures.
- 7 LYCHEERS. Een camaieu van subtiele bleekroze en lichtpaarse tinten, even zacht als lychee vruchtensap.
- 8 CHERRY D'AMOUR. Een diep blauwrood, een hartendief om dol op te zijn.
- 9 MARRON SHOW. Een diepbruin met een zachtrode glans. Eens geprobeerd, voor altijd verkocht.
- 10 BEACH VIOLET. Een purperen paarse kleur die bij elk seizoen past, zelfs om op het strand te lakken!
- 11 ONLY BLUUUUE. Als je er maar één moest onthouden, dan zou het zeker dit energieke, exquise en heldere blauw zijn.
-12 NI VERNIS BLEU. Groen met een blauwe tint, of blauw met een groene tint? Een moeilijk te bevatten kleur die noch blauw noch groen is.


4 Flambant Rose , een mooi koraal kleurig lakjee die erg naar rood neigt. Hij is lekker fel en perfect voor de zomer. Hier heb ik twee dunne laagjes aangebracht. 


12 Ni Vernis Bleu , deze blauw groene kleur is in real life een stuk sprankelender en iets groener. De camera kan deze kleur helaas niet helemaal goed pakken, maar als je van blauw groene lakjes houdt is deze zeker wat voor jou! 


Ik ben erg te spreken over deze lakken. Ze hebben inderdaad een erg mooie glans. Hebben veel pigmentatie en blijven goed zitten. Er zitten echt een aantal mooie kleuren tussen die ik nog wel graag erbij zou willen hebben. Laten we heel eerlijk zijn, het zijn niet mijn favoriete lakken, maar erg mooi en fijn zijn ze wel!

Nagellak La Laque - 10 ml € 9,99 , De nagellak La Laque zal vanaf mei 2015 exclusief bij Douglas te koop zijn.Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.