maandag 6 april 2015

DailySilSil 2015 - week 14


Goedemorgen lieve lezeressen en geniet van jullie tweede paasdag. Vandaag ga ik het lekker rustig aan doen en beginnen aan een nieuwe week. Afgelopen week heb ik erg veel leuke dingen gedaan. Ik moest natuurlijk ook gewoon werken, maar er kwamen leuke dingen van merken binnen, ging naar de markt en had natuurlijk eerste paasdag. 
Mijn maandag begon met een ochtend en middag werken. Daarna fietste ik naar de winkel en haalde Noah van school. Deze wilde echter bij een vriendje spelen, dus kon weer zonder kind eerst naar huis.


Die avond aten we rijst met wortel en kip met saté. De saus komt uit een klein vierkant bakje van AH eigen merk, je hoeft er alleen water bij te doen en even goed in te laten koken. Erg lekker was het.


Super grappig dit! Wat je hersenen wel allemaal niet kunnen!


Dinsdag was het ook weer een ochtend en middag werken. In de weken dat ik Noah heb , werk ik eigenlijk altijd tot een uur of 14.45/15.00 . In de weken dat ik Noah niet heb werk ik ook vaak avonden.


Dinsdag was de grote , en net die dag moesten de grijze bak bij de weg. Die mannen heb het ook wel zwaar gehad, want 50% van de bakken was omgewaaid en lagen soms zelfs wat meters verderop. Ze kwamen daarom dit keer ook een paar uur later dan normaal, waarschijnlijk omdat ze zoveel langer bezig waren.
Toen ze net geleegd waren heb ik direct de bakken van mij en de buren in mijn portiek maar weer binnen gezet. Ik zag namelijk al wat grijze bakken van de overkant al tegen auto's aanvliegen. Gelukkig was ik er op tijd bij en bleven ze allemaal heel.


Het parkje bij ons om de hoek had het ook zwaar te verduren. Daar waaide zelfs een boom om en deze moest weggezaagd worden.


Ik bestelde sinds lange tijd weer eens wat op Ebay en kreeg het redelijk snel binnen. Helaas leken de shawls op Ebay heerlijk groot, maar bleken ze bij aankomst toch een stuk kleiner te zijn. Fail!


Ik dacht in het begin dat gezond eten bij mij eentonig zou worden, maar niets is minder waar, want tot nu toe eet ik elke dat wat anders. Al eet ik wel vaak kip en courgette, maar ook voornamelijk omdat ik dat erg lekker vind en je daar oneindig mee kunt variëren.


Heel benieuwd naar deze combo. Lancaster is toch altijd een erg fijn merk vind ik persoonlijk!


Een van mijn favo snacks. Luchtige vitaal cracker met Ossenworst. Niet te zwaar op de maag, toch vullend en erg lekker van smaak.


Woensdag was het weer zwemlestijd en jeetje wat gaat Noah hard. Hij heeft net een stuk of 15 lessen gehad en hij zwemt al op zijn rug. De rugslag gaat erg goed! Misschien dat het heel normaal is, maar ik ben apetrots.


Ik dacht, ik doe eens kleurrijk. De aardappelpuree is echt zo van kleur. Bij de Lidl spotte ik de zwarte truffel aardappel en deze is dus paars van kleur. Erg leuk om eens te proberen natuurlijk.


Dit nieuwe lente kleurtje van Sally Hansen vind ik wel erg leuk. Het is de 370 sugar fix!


Donderdag had Noah paasontbijt op school. Hij had hier natuurlijk erg veel zin in! Ik denk dat hij goed gegeten heeft, want hij kwam zelfs met buikpijn thuis :S


Ons buurmeisje Ayda werd afgelopen donderdag 6 jaar en dus moest ik even wat meiden/prinsessenspullen in huis halen.


Mijn buurmeisje is helemaal weg van Frozen (welk meisje niet) dus had de buurvrouw een Pinata geregeld van Olaf. Hoe leuk is dat. Ik weet helaas niet waar ze hem weg heeft, want dat werd mij al gevraagd.


Pannenkoeken bakken voor de boys. Zelf heb ik even overgeslagen, had er niet zo;n zin in.


Bij de Kik in Groningen spotte ik donderdag deze mooie ombre pastel kaarsen. Zou ze zo mee willen nemen, maar het past niet bij mijn huis.


Mijn broertje had een nieuwe tv kast gekocht voor op zijn kamer. Omdat hij plat in elkaar gezet moest worden vroeg hij of hij dat bij mij mocht doen. Toen hij eenmaal klaar was vroeg ik aan hem hoe hij dat grote bakbeest van de hal naar zijn kamer ging krijgen. Die draai zou hij nooit halen namelijk. Nou met wat passen en meten paste hij door de voordeur en toen kon hij zo zijn kamer in. Ik lag helemaal in de slappelach en kon hierdoor eerst niet meer tillen omdat ik daardoor totaal geen kracht meer in de handen had.


Noah vroeg al weken wanneer we weer eens naar de Hema zouden gaan voor een ontbijtje. Op goede vrijdag was dit natuurlijk het perfecte moment. Dus zijn we op de fiets heen gegaan en heeft Noah lekker van zijn broodje genoten!


Zaterdag kwamen mijn ouders en zijn we even gezellig de stad in gegaan.


Natuurlijk zijn we ook even naar de sostrene grene geweest. Helaas niks gekocht.


Verse dingen op de markt halen. Ik nam uiteindelijk alleen wat groente en aardbeien mee.


Mijn ouders wilde poffertjes eten, dus gingen we naar de poffertjes kraam op de Grote markt. Helaas vielen ze zwaar tegen en proefden ze een beetje zuur. Ik bestelde gelukkig geen portie en at er 2 van mijn ouders, maar ik ga er niet snel weer heen.


Ook kocht ik een erg mooi groot bos met bloemen. Vooral rozen! Het staat zo vrolijk in huis.


's Avonds gingen we nog even naar de Ikea en omdat we er op zaterdag waren om 20.00 was er bijna niemand meer. Ik denk dat ik door de ikea maar 4 klanten heb gezien. Heerlijk is dat!


We besloten wat bij Ikea te eten en ik nam de zalm met groente en aardappeltaartjes. Erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar!


Het was natuurlijk eerste paasdag gisteren en ik vond deze op internet en moest hem even delen.


We hadden in de middag een lekkere brunch bij mijn opa en oma, en ze hadden erg hun best gedaan om het tip top in orde te maken. Het zag er top uit!


In de avond gingen we nog met zijn vieren (vader, moeder, broertje en ik) nog even naar het casino. Erg gezellig en helaas niks gewonnen!


Ik ontdekte van de week een nieuwe app genaamd Human, deze houdt je dagelijkse gewone beweging bij. Dus lopen en fietsen e.d.

De was het weer voor deze week!

Q : Hie was jou week? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.