maandag 13 april 2015

DailySilSil 2015 - Week 15


Goedemorgen lieve lezers, vandaag heb ik weer een leuke volle dailysilsil voor jullie. Deze week met mijn motivatie voor afvallen, Noah naar de kapper en onwijs leuke perspakket ontvangen. Deze week redelijk veel food foto's, maar het was ook allemaal zo lekker :D.Maandag begon het heel erg relaxt omdat het tweede paasdag was. Ik was van plan niet te veel te doen want het was voor mij een extra vrije dag. Ik begon heerlijk met een kop thee en ben aan het bloggen gegaan. Ik was de hele dag alleen, dus lekker series gekeken en verder niks doen. 


 Ik ben een aantal weken geleden begonnen met gezond eten. Ik wil graag kilo's afvallen en dat lukt niet met elke dag snoepen en ongezonde dingen eten. Vanaf aankomende week ga ik ook weer beginnen met meer bewegen (lees: sportschool) . Dit lukte tot op heden niet ivm werk/noah dus geen tijd om heen  te gaan, en ik had tot kort geleden nog wel last van mijn enkel door de val toen ik naar Kopenhagen ging. En het goede is gewoon dat ik echt zin heb om weer naar de sportschool te gaan!


Ik maakte afgelopen week o.a. deze quiche zonder korst met kip en broccoli. Het recept komt van DesirĂ©e van curvacious.nl .


Aardbeien zijn voor mij echt een lekkere snack! Lekker zoet en gezond!


Afgelopen woensdag heb ik zelf weer eens een behandeling genomen. Het was een prima behandeling , maar toch viel het een beetje tegen! Niet dat het niet lekker was, maar ik had er wat meer van verwacht! 


Ik hou van Edamame bonen. Ik kocht ze dit keer zonder de dop zeg maar, dus deze zijn allemaal al gepeld , maar ik vind de bonen in dop toch iets lekkerder. 


Ik kocht afgelopen week een grote bos rozen en deze staan vrolijk in mijn kamer! Maakt het toch altijd wat gezelliger in huis. 


Ik zag dit op Instagram ooit voorbij komen! Ik vind dit een top tip voor afvalmotivatie! Het is niet een vaststaand doel , maar een motivatie om elke keer 2,5 kilo af te vallen! Daarnaast hoop ik hier andere ook mee te motiveren! 


Ik had al weken zin in draadjesvlees , dus woensdag besloot ik het maar eens te gaan maken. Ook zag ik bij Lekker en simpel bloemkooltaartjes en deze heb ik er bij gemaakt. Ook erg lekker, alleen heb ik de rode peper er uit gelaten. 
  

Even wat blogjes vooruit werken zodat ik van het weekend kan genieten. Soms zit ik in een flow en schrijf ik er een aantal achter elkaar, en soms wil het een dag echt niet lukken!


Elke dag wil ik 2 liter water drinken , goed voor de huid, afvalstoffen enz. Met een 0,5 liter flesje red ik het veel makkelijker dan een glas water. 


Nog zo'n gerecht waar ik veel zin in had. Stamppot (rauwe)andijvie met spekjes! Een halve gehaktbal gemaakt van rundertartaar en een lading appelmoes.


In de trein richting mijn ouders en naar de kapper. Noah moest er echt weer een stuk af hebben. 


In de kappersstoel bij Emo. Onze vaste kapper, al voor jaren. 


Voor en na! Lekker weer een fris koppie!


Deze wc selfie maakte ik afgelopen week. Met de Kylie Jenner lipliner. 


Er was een update van ios, dus die maar direct afgelopen weekend er op gezet. Allemaal leuke nieuwe emoticons. Je kunt niet ook huidskleur kiezen. Ik heb er nooit bij stilgestaan en vind het niet heel erg nuttig, maar soms kan het leuk zijn. 


Ik vond bij de Albert Heijn deze skeelers in de aanbieding en vond dit wel een leuk cadeau voor Noah. Hij was er ook onwijs blij mee en heeft nu al een paar dagen achter elkaar een tijdje geskeelerd. 


Deze kocht ik afgelopen week ook. Ik had vroeger een magic bullet en dat was een perfect ding. Helaas is die stuk gegaan en maakte ik nu smoothies met een staafmixer.Deze gaat me vast weer lekkere dingen maken. 


Zaterdag gingen we naar Leer in Duitsland om te lunchen en boodschappen te doen. In Leer hebben ze zulke leuke straatjes en steegjes! 


Zondag middag kwamen Noah en ik weer thuis van een gezellig weekend. Er stonden een aantal pakketten op mij te wachten. Het leek mijn verjaardag wel. Ik ben elke dag nog dankbaar voor het werk wat ik mag doen dankzij jullie. 


De make-up koffer ontving ik van Essence en Catrice ivm hun 10 en 5 jarig bestaan! Vol met Essence spullen. Een van de beste perspakketten everrrrr!

Dat was het weer voor deze week! 

Q: hoe was jou week? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.