maandag 20 april 2015

DailySilSil 2015 - Week 16


Goedemorgen op deze mooie maandagmorgen. Vandaag heb ik weer een leuke bomvolle DailySilSil voor jullie. Deze week was mijn broertje jarig, ging ik voor het eerst sinds 2 jaar naar de sportschool, liet ik mijn nagels doen en heb ik veel gewerkt aan zowel de site als in de salon. 
Ik begon de week weer met een grote pan Groente Soep. 


Tussen de klanten door vouw ik wat was op , zodat dat niet de hele dag blijft liggen . Het voordeel vanuit huis werken. 


Mijn broertje was afgelopen maandag jarig en dus kwamen mijn ouder , opa en oma en twee vrienden op visite. Ik had een paar hapjes klaar gezet, altijd lekker natuurlijk. Ik had er ook wat gezonde dingen tussen gezet zodat ik niet snel aan de verkeerde dingen zou zitten. En ja dat zijn kersttoastjes, die had ik toevallig nog in de kast. 
  

Dinsdagochtend ben ik boodschappen gaan doen en ging ik ook nog even langs de Action. Ik kwam met allemaal dingen voor Noah thuis, maar ach soms moet je je kind ook verwennen!


Deze lens beker spotte ik bij de Action. Ik heb hem niet meegenomen, omdat ik weet dat ik hem toch niet ga gebruiken. 


Dinsdag middag had Noah margemiddag en was hij dus vrij. Samen met ons buurmeisje hebben ze gezellig samen geknutseld!


Ondertussen was ik wat foto's aan het schieten voor de site. 


Ik vind dit zo lekker als tussendoortje of ontbijt. Een bak yoghurt met aardbeien en muesli met pure chocolade.


Mijn favoriete thee weer ingeslagen! Deze is te koop bij de DM in Duitsland en dacht dat hij uit het assortiment was, dus nu maar gelijk 5 doosjes meegenomen (1 bij mijn ouders laten liggen!)


Noah was aan het buitenspelen en ineens had ik een huilend jongentje bij mij. Was hij door zijn enkel gegaan. Gelukkig zat hij een paar minuten laten al onbewust naar zijn enkel te kijken en pakte hij hem zo dubbel vast. 


Woensdag was voor Noah de grootte dag, al wist hij dat zelf nog niet. Hij ging zwemmen voor zijn spetter diploma. Dit is voor dat hij met A gaat beginnen! 


Noah is echt een waterratje en kan echt al super op zijn rug zwemmen. Toen hij na de les ineens doorkreeg dat er iets speciaals ging gebeuren kon de glunder niet meer van zijn gezicht. Hij was zo trots. Vanaf deze week gaat Noah een uur zwemmen en gaat hij voor A leren! 


L'oréal komt met veel mooie nieuwe zomerproducten! Ze liggen pas vanaf 1 mei in de winkel, maar jullie gaan hier zeker nog reviews van zien. 


Eigengemaakte kipsaté met bloemkool en rijst. Ik kreeg op instagram wat vraagtekens bij de combi van bloemkool met rijst. Maar ik snap dat niet helemaal. Het is heel Nederlands om bij bloemkool aardappelen te eten, maar in andere landen wordt heel vaak rijst met bloemkool gegeten. 


Jaja , na eerst 4 weken mijn voeding aangepast te hebben ga ik nu weer naar de sportschool. Dit durfde ik eerst niet helemaal. Niet om het feit om heen te gaan, maar mijn enkel speelde af en toe nog wat op, en ik wilde niet te vroeg mijn enkel weer belasten. En deze quote vond ik wel heel toepasselijk! 


Mijn Pre Workout breakfast . Ik vind deze combi zo lekker. Yoghurt , aardbei en muesli met pure chocolade. 


De zomerproducten druppelen echt weer allemaal binnen. Veel zon beschermingsproducten zoals deze set van No-ad. Zo grappig ,  want Noah zag het logo en zei: he daar staat Noa - D mijn naam alleen met een D in plaats van een H. Zo schattig hoe kinderen dat zien, want dat was nooit zo in mij oggekomen. 


Met vriendin Emmely in de sportschool! Ik moet zeggen dat het me goed afging! Ik had meer afzien verwacht!


Iedereen pronkt altijd met hun nieuwe sportschoenen met het liefst de felste kleuren van de regenboog. Nou dit zijn mijn Retro sportschoenen van ruim 8 jaar geleden LOL. Ze doen het nog perfect hoor!


Ik kreeg direct weer een erg goed gevoel bij het naar de sportschool gaan. Daar was ik erg blij mee, want het natuurlijk ook onwijs tegen kunnen vallen!


Na het sporten friste we ons wat op en gingen we richting de Vismarkt. De zouden er een leuke en vooral gezellige dag van maken en gingen bij Sumo lunchen.


Het was weer heerlijk! 


Naast de sportschool ben ik ook nog de hele dag door op de fiets van hot naar her geweest. Dus lekkere actieve dag gehad.


Vrijdag begon mijn dag met Noah naar school brengen en in de ochtend en middag klanten. Na de laatste klant ben ik alles in huis lekker schoon gaan maken zodat ik het weekend lekker rustig aan kon gaan doen. 


Naast het stofzuigen, wasjes draaien enz. maakte ik weer een lekkere pan groentesoep. Jullie hebben vast al wel door dat ik veel groentesoep eet. Ik lunch er vaak mee. Het is lekker , vult erg goed en bevat weinig calorieën. 


Ik ging nog even naar de winkel en kocht wat lekkere dingen waar ik zin in had. Helaas waren deze mosselen echt niet lekker en kon ik ze weer uit mijn pasta vissen! Bummer!


Bij het Kruidvat vond ik deze heerlijke parfum. Ik heb deze afgelopen jaar onwijs veel gedragen op gewone dagen. Hij is lekker zoet en heeft wat weg van La Vie est Belle. Dit van mij is afgelopen jaar op gegaan en nu vond ik deze twee voor €5. Nou dat kon ik niet laten liggen natuurlijk! Er zit wel verschil in de Playboy geuren. Deze zijn met het roze strikje, je hebt dit jaar bijvoorbeeld met een geel strikje. Ook lekker, maar net een beetje anders. 


Ik kocht deze bij de Xenos en vind deze erg fijn voor thuis en naar de sportschool! Er gaat 750ml in dus zo kom je makkelijk aan je minimaal 2 liter water op een dag. 


Zaterdag en zondag waren lekker me time dagen. Had wel wat dingen op de planning, maar doe het allemaal lekker rustig aan! 


Zaterdag besloot ik weer naar de sportschool te gaan. Eerst lekker 30 minuten op de crosstrainer , mijn favoriet op cardio gebied en weer ruim 200 calorieën lichter. 


Zaterdag had ik echt een erger momentje. Ik had om twee uur een afspraak voor mijn nagels en uiteindelijk werk ik pas om 15.10 geholpen. Echt totaal niet netjes! Je weet als specialist hoe lang je ongeveer met je behandeling bezig bent en je plant dan een extra 10/15 minuten in voor als het iets uitloopt of de klant bijvoorbeeld nog vragen heeft. Ze had mij op zijn minst even mogen bellen of berichten. Dan was ik even eerst naar de stad gegaan. Nu moest ik natijd nog flink haasten want om 17.00 ging alles dicht. 


Ik vind deze Etos lipstick wel erg leuk voor de zomer. Helaas weet ik niet welk nummer dit is , want het is een sample en er staat verder niks op. 


Gouden tattoo's ook van de Etos ... Niet helemaal mijn ding, maar wel erg grappig! ... Hier zie je ook hoe ik mijn nagels vandaag heb laten doen!Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.