maandag 27 april 2015

DailySilSil 2015 - Week 17


Wat heb ik weer een lekkere week gehad. Het is natuurlijk weer maandag, dus ik laat jullie weer zien hoe ik afgelopen week mijn tijd gespendeerd heb. Ik heb een aantal dagen in de salon gewerkt en ben natuurlijk weer naar de sportschool geweest. Ook had ik een lunch date en kreeg ik leuke zomerproducten binnen! Geniet van jullie koningsdag!
Op maandag mistte ik een groot gedeelte van het mooie weer, want ik had een lange maar erg leuke dag met klanten. 


Weer lekker even bezig geweest in de sportschool. totaal 45 minuten cardio, en wat kracht gedaan. Natijd voel ik me altijd helemaal on top!


Urban Decay komt weer terug naar NL. Als ik meer informatie weet dan hou ik jullie zeker op de hoogte! 


Op dinsdag ben ik voor werk nog heerlijk op mijn balkon gaan zitten met een ontbijtje en ongeharste benen :P Ik kreeg er al wat commentaar op, vooral van de mannen. Maar na wat uitleg dat ik geharst zou worden en dan de haren niet te kort mogen zijn was er gelukkig begrip.


Om 9 uur de wekker zetten om toch op je vrije dag een beetje uit te kunnen slapen. Wordt je om 8 uur uit je slaap gehaald omdat het gras achter gemaaid wordt.... Ik dacht eerst, nou dan blijf ik maar wakker, maar om 09.00 trok ik het echt niet meer en ben ik nog een uurtje gaan slapen. na een uurtje extra slaap had ik dit heerlijke ontbijt achter de kiezen en wat foto's voor een samenwerking met Etos gemaakt....en daarna ben  ik dan eindelijk naar de sportschool gegaan! Planning was 10.30 heen, maar dat werd nu helaas 12.00!


Die woensdag had ik het ook wat zwaarder in de sportschool. Heb alles gewoon volgens mijn planning gedaan, maar op de helft had ik het gevoel dat ik wilde stoppen. Dan heb je toch echt even het doorzettingsvermogen nodig. 


Het moment dat je de pakketjesbezorger langs ziet rijden aan de andere kant van de wijk, dat hij stopt en roept... Ik was net bij je huis, ik heb pakketjes voor je! Top , hoef ik er niet tot morgen op te wachten. Helemaal top!


Vanuit de sportschool direct even door naar de winkel. Lekker veel boodschappen in huis halen. Als ik de koelkast vol heb dan is het voor mij totaal niet moeilijk om goed te blijven eten. 


Deze week kwamen er weer heel veel nieuwe leuke zomerproducten bij mij binnen. Waaronder deze Rimmel en Bourjois producten. Rimmel ligt snel in de winkel, Bourjois ligt vanaf juli pas in de winkel. Nog even wachten dus.


Ik krijg van velen van jullie allemaal lieve tip voor mijn #roadtosizeperfect en sommige volg ik ook echt, maar bij mij is een regel nummer 1: Ik doe geen dieet en verbied mezelf niks. Ik mag alles eten, maar ik probeer alles met mate te doen en dingen te veranderen in een gerecht om het 'beter' te maken. Zoals hier de spaghetti carbonara gebruik ik volkoren spaghetti en neem ik tegenwoordig maar 1 bord ipv 2. 


Donderdag heb ik veel gedaan, maar ben ik vergeten foto's te maken. Donderdag middag ben ik gaan lunchen met mijn oud stagebegeleidster en wilde ze graag een keer Sumo proberen. Monique had al wel vaker sushi gegeten, maar nog nooit echt in een Sushi restaurant. Het was weer erg lekker!


Op vrijdag had ik een familielid die een behandeling kreeg en mijn oma ging gezellig mee. Ik kreeg van haar deze leuke Riverdale mand. Hij is voor mij nu super handig om producten in te leggen waar ik mee bezig ben . Zo kan ik het gemakkelijk door het huis meenemen. 


Heb weer heerlijk een pan groentesoep gemaakt! Het blijft gewoon heerlijk als lunch!


Noah haalde ik van school en was duidelijk een beetje vermoeid van de koningsspelen. Lekker wat lunchen en rustig filmpje kijken. 


 In de middag zijn mijn broertje , Noah en ik nog even naar de schoonheidsspecialiste groothandel en de Ikea geweest. Bij de Ikea hebben we een ophangsysteem voor schilderijen gehaald . Ik vertel hier laten meer over!


Noah ging even bij Ikes speelland spelen. Hij was weer helemaal vrolijk en fit!


Perfect Work Life! Werken met heerlijk uitzicht op Noah die achter het huis speelt. Zelf nieuwe lanceringen aan het testen en over aan het schrijven! 


's Avonds een lekkere simpele maaltijd die in ongeveer 15 min op tafel stond. Kunnen we zeker vaker gaan eten! 


Iemand nog tips? 


Afgelopen weekend verfde ik mijn wenkbrauwen weer even bruin. Want ik had alweer zoveel blonde haren er tussen. Dit doe ik overigens met producten die ik in mijn salon gebruik. 


Weer bij de ikea. Dit keer met mijn ouders in plaats van broertje, want we hadden iets teveel gekocht, dus moesten weer wat terug brengen. Ook nog een klein hapje gegeten en Noah heeft nog even lekker weer in kinderland gespeeld!  


Altijd als ik bij mijn ouders ben komt deze knuffel bij mij liggen 's avonds. Hij komt dan heel stilletjes en zo onzichtbaar mogelijk en kruipt dan ineens bijna in je en gaat als een baby liggen met het idee van : het is me gelukt, nu lig ik en tilt ze me toch niet meer weg. Hij is dan ook echt puur aan het genieten!


Hondjes uitlaten op een zondag om toch wat beweging te krijgen. Mijn vader het op zondag meestal een golf wedstrijd, dus dan laat ik de honden overdag 1 of 2 keer uit, ligt een beetje aan de tijd hoe laat mijn vader er weer is. 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.