vrijdag 17 april 2015

Essence All About Romance Palette


Sinds Essence met de All About palettes zijn gekomen ben ik fan. Kleine simpele palettes met mooie kleuren die erg goed pigment hebben en ook nog eens goedkoop zijn. Ze zijn perfect voor onderweg en ondertussen heeft Essence nu een aantal varianten in het assortiment. Ik laat vandaag ding relatief nieuw palette zien genaamd All About Romance. Ik schreef al vaker over dit soort palettes van Essence. Ik vind ze altijd erg fijn en hebben goede pigmentatie. Daarnaast zijn ze gewoon super handig voor onderweg. De verpakkingen zijn handig, je ziet de kleuren goed en ik kan voor de prijs van €3,49 eigenlijk niks negatiefs bedenken. 


De kleuren in het palette zijn helder en fris en zijn echt perfect voor de lente. Zijn zijn niet te intens en hebben een soft finish helemaal top om een rustige look te maken die toch een beetje opvalt. Deze palettes hebben altijd 6 tinten en deze tinten passen altijd erg goed bij elkaar, je kunt met de kleuren ook altijd meerdere looks maken van wat lichter tot donkerder. 


De kleuren van links naar rechts. De pigmentatie is echt weer dikke prima, alleen is de rechter kleur iets minder en valt een klein beetje uit het geheel hierdoor.

De look met het palette bij daglicht. 

De look met het palette met flits. 

De kleuren blenden erg mooi met elkaar en lopen mooi over. Ik denk dat het palette vooral geschikt is voor meiden die wel een make-up willen dragen met werk/school, maar het niet te opvallend willen. Het ziet er gewoon erg verzorgd uit zonder teveel op te vallen. Zeker als je er een dunne eyeliner er bij aanbrengt maakt het de look echt helemaal af vind ik. 

De complete look met het palette. 


Ik blijf de All About palettes erg leuk vinden en kan ze dan ook zeker aanraden om te proberen. Als je echt intense looks wil met veel opvallende diepe kleuren, dan kan ik je deze niet aanraden. Wil je voor wat subtiele oogschaduw gaan die wel een mooie pigmentatie heeft, dan kun je deze zeker proberen. 

Het palette is verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €3,49.Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.