woensdag 22 april 2015

Essence Cinderella collectie


Maaike - Stiekem droomt ieder meisje ervan om eens een prinses te zijn. Daar kan je natuurlijk dure glazen muiltjes voor aanschaffen, maar je kan ook producten uit de nieuwe collectie van Essence proberen. Zij brengen namelijk ter gelegenheid van de lancering van de Walt Disney Pictures’ film ‘ Cinderella’ een trend edition uit met nieuwe producten.  Iedereen kent wel het verhaal van Assepoester die uitgebuit wordt door haar stiefmoeder en stiefzussen. Met hulp van lieve muizen, vogeltjes en een goede fee maakt Assepoester een prachtige jurk om naar het bal te gaan. Daar ontmoet ze haar droomprins, maar dan…. Terug naar de realiteit! Ik heb van de Cinderella collectie nagelstickers en een lipgloss getest. Kijk maar mee!


Om te beginnen heeft Essence twee setjes met nagelstickers uitgebracht. Eén in de stijl van voor de betovering en één in de stijl van na de betovering van de goede fee.

Het zijn stickers die je zo op je nagel kunt plakken, maar ik vind ze nog leuker met eerst een vrolijk kleurtje eronder. (Ik draag hier van Essence, colour to go, 111, englisch rose.)


Het zijn vrolijke stickers die goed blijven zitten. Ik moet wel eerlijk bekennen. Met mijn 29 jaar vind ik mijzelf toch net wat te oud voor dit soort stickers. Ik ben gek op alle Disney films en kijk die dan ook regelmatig samen met vriendinnen, maar de stickers zal ik zelf niet zo snel kopen.

Door naar de lipgloss! 


Er zijn ook van de lipgloss twee varianten. Een pastelroze en een gedurfd helder rood met iriserende glitterdeeltjes voor sprankelende lippen. Ik heb de rode variant om te testen. Echt helder rood kan ik het niet noemen. Ik vind het zelf meer snoepig roze. De glinsterende deeltjes zijn zeker aanwezig en kan je goed zien op de foto.


Het is een fijne lipgloss, maar verwacht niet al te veel kleur.  Ze blijven voor een lipgloss wel goed zitten en zijn ook niet zo plakkerig als je van sommige andere gewend bent.  Ik vind het een lief, every day kleurtje. 


Full face foto met de lipgloss.

In de collectie zit nog veel meer! Een eyeshadow palette, een blush, highlighter en 3 soorten nagellakjes. Ik zou dan ook zeker even een kijkje gaan nemen vanaf eind april bij Kruidvat en/of Trekpleister.

Nagelstickers: 01 The stroke of midnight  -- €1,39
Nagelstickers: 02 It’s more than I ever hoped for -- €1,39
Lipgloss: 02 So this is love -- €1,99

Liefs,
Maaike

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.