zaterdag 4 april 2015

Essie Flowerista Lente 2015


Ik wordt altijd erg blij van de lente collecties. Ze hebben vrolijke kleuren, zijn fris en hebben een afwisseling tussen neutrale en kleurrijke kleuren. Essie heeft nu ook een erg leuke Lente collectie , genaamd Flowerista, die perfect bij de lente past. De collectie bestaat totaal uit 6 tinten en ik laat er vandaag 4 aan jullie zien. 


De collectie is geïnspireerd op fashionista van wie haar signature stijl geïnspireerd is op bloementrends en de schoonheid van een tuin vol stralende bloemen. De botanische go-to look van dit seizoen is meer dan een trend, want je ziet het steeds meer terug komen. 


De kleuren uit deze collectie zijn:

Flowerista - gepassioneerde paarse dalia *
Petal pushers - smoky steenroos
Blossom dandy - mintkleurige hortensia *
Perennial chic - weelderige tulp *
Picked perfect - klassieke amandelkleurige pioenroos
Garden variety - groenblauwe orchidee *

De namen/kleuren met een * zijn de kleuren die ik vandaag aan jullie ga laten zien. Alle swatches hebben twee laagjes nagellak en zijn in de zon gemaakt. 


Perennial chic - weelderige tulp , Een mooie neutrale klasieke kleur die erg goed bij vele outfits past. Ik vind nude eigenlijk bij elk seizoen passen, maar bij deze lente collectie staat hij zeker goed! 


Blossom dandy - mintkleurige hortensia , Ik hou echt van die pastel achtige mintkleurtjes. Passen perfect bij de lente en kan ik echt elke dag wel dragen. In Real life is hij iets lichter. 


Garden variety - groenblauwe orchidee , Is een erg mooi zee blauw groenig kleurtje. Dit is het kleurtje wat er in real life anders uitziet. Hij is intenser, feller en donkerder dan op de foto. 1x per jaar hebben we dit met een lakje van een collectie en dit jaar is het Essie. Des al niet te min vind ik dit wel echt een mooi lakje. 


Flowerista - gepassioneerde paarse dalia , Dit lakje draagt de naam van deze collectie. Een erg mooie paarse variant. Hij is vrouwelijk , tijdloos en straalt power uit! Erg mooi en dekt al in een laagje. 


Ik vind het weer een erg geslaagde collectie. Vooral de kleuren zijn een keer anders dan de meeste lente collecties. Ze zijn wat feller en toch ook de nude tinten er tussen. Ik ben in de loop der jaren er wel achter gekomen dat Essie een van mijn favoriete merken is qua nagellak is. De substantie van de lak ik super fijn en het kwastje heeft een mooie dikte, daarnaast drogen ze snel en hebben ze de mooiste kleuren! 

De Essie lente collectie is momenteel verkrijgbaar bij geselecteerde filialen van DA, Etos, Bol.com en Wehkamp.nl – de adviesprijs is € 9,99 per stuk. 

Q: Welke kleur is jou favoriet? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.