vrijdag 10 april 2015

Gilette Venus Snap + scheertipsHet is lente , het zonnetje gaat schijnen dus we willen weer met de blote benen naar buiten. Dit kan natuurlijk niet met een wintervacht op onze benen, dus beginnen we in de lente weer massaal de scheermes erbij te pakken. Soms ga je onverwachts ergens heen en wil je niet je tas helemaal bomvol met producten hebben, daarom is Gilette nu met de Venus Snap gekomen. Een mini scheermes met wel een normaal formaat scheerkop. Handig om mee te nemen en werkt net zo goed als de standaard scheermes. De Venus Snap is een compacte scheersysteem die vooral makkelijk is voor onderweg. 
Venus Snap in het kort : 
- Vijf opeenvolgende mesjes blijven voortdurend in contact met de huid, voor een mooi en nauwkeurig scheerresultaat.
- Het scheersysteem volgt perfect de lijnen van het vrouwenlichaam en maakt scheren eenvoudig, zelfs op moeilijk bereikbare plekken zoals de knieën en de enkels.
- Twee beschermende gelkussentjes garanderen een zachte scheerbeurt.
- Het minihandvat zorgt voor maximaal gebruiksgemak.
- Het scheersysteem zit in een handig mini-etui dat perfect in een handtas past. 

Ik kan eigenlijk geen nadeel bedenken bij dit scheermesje. De scheermes wordt geleverd in een kleine schattig en handig blauw doosje. Hij is gemaakt van hardplastic en hierdoor kunnen er geen rare dingen gebeuren als je hem in je tas hebt zitten. Daarnaast zitten er luchtgaatjes aan de onderkant, zo kan het scheermesje goed aan de lucht drogen en is de kans op bacteriën en vieze zeepresten minder. 


Het handvat houdt erg prettig vast en voelt totaal niet vreemd aan. Wat ik ook een groot pluspunt vindt , is dat je er elk mesje van Gilette er op kunt doen. Je hebt ze dus niet speciaal alleen voor deze snap nodig. Hierdoor is de kop ook gewoon net zo groot als de gewone scheermes en heb je dus niet dat je met een mini scheermes aan de slag hoeft. 


Zoals je ziet valt hij echt klein in de hand en past hij dus erg gemakkelijk in de tas of koffer mee! 

nog een paar scheertips: 
Maak van een scheermoment een genietmoment
Neem een bad of douche voor het scheren
     Als je niet on the go hoeft te scheren, neem dan een bad of douche om de huid en haartjes te hydrateren en daarmee het scheren te vergemakkelijken. Blijf echter niet te lang in het water: na 15-20 minuten begint de huid te rimpelen, wat het scheren bemoeilijkt en een minder glad resultaat oplevert.
Vervang de mesjes regelmatig
     Nieuwe mesjes garanderen een nauwkeurigere, fijnere en zachtere scheerervaring. Door de mesjes regelmatig te vervangen, vermijd je wondjes en huidirritatie. We raden je aan om de mesjes te vervangen zodra het scheercomfort voelbaar afneemt.
Oefen niet te veel druk uit
     Het is niet nodig om veel druk uit te oefenen op je scheermesje: een klein beetje pressie volstaat voor een geslaagde en comfortabele scheerbeurt.
Gebruik een scheersysteem dat bij je past
     Kies een scheersysteem dat past bij jouw persoonlijke wensen. Het uitgebreide scheerassortiment van Venus biedt meer dan genoeg keus om te voldoen aan de verwachtingen van elke vrouw.

De Venus Snap on the move scheersysteem is vanaf nu verkrijgbaar voor € 14,99 bij een drogisterij bij jou in de buurt!

Q: Welke onthaar-methode gebruik jij? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.