zaterdag 11 april 2015

Jane Iredale Country Weekend Getaway Eye Shadow Kit


Jane Iredale kende ik tot op heden alleen van naam. Het merk Jane Iredale is een salon merk die alleen bij een aantal gespecialiseerde salons verkrijgbaar is. Nu ontving ik laatst dit mooie palette uit de Country Weekend Colelctie. Dit Getaway palette is een palette die veel mensen zal aanspreken door de erg mooie en gangbare kleuren. 


Het palette is een luxe ogende roze-gouden doosje met een groot spiegelend effect. Hij is erg plat en hierdoor ook gemakkelijk mee te nemen. Aan de binnenkant zit ook nog eens een grote spiegel, dus helemaal makkelijk. 


Het palette zelf bevat 5 kleuren oogschaduw. Links zie je een grote highlighter zitten en daarnaast vier neutrale maar toch opvallende tinten. De oogschaduws hebben een redelijk normaal formaat dus je kunt zeker een lange tijd vooruit met dit palette. Ook zit er een spons applicator bij met daarop het logo van het merk. Zelf gebruik ik deze spons applicator nooit, maar voor onderweg kan hij zeker even van pas komen. 
  

Hier zie je van links naar rechts de swatches van de oogschaduws. 
Fresh Air: lichte highlightende parelmoerkleur , 
Silence : gouden perzikkleur,
Footprints : Mat groen met een grijze waas erdoorheen, 
Tea on the Porch : kopergouden kleur die er echt uitspringt,
Starry Night : intense zwarte kleur met kleine gouden glittertjes. 


Look met het Getaway palette. De oogschaduws hebben er erg mooie pigmentatie. De mat groene/grijze kleur is het minst gepigmenteerd, maar dit komt ook doorde matte finish. De kopergouden is natuurlijk helemaal perfect qua pigmentatie, beter kan eigenlijk niet. 

Het palette is erg fijn in gebruik en heb je het geld er voor, dan zou ik het zeker eens gaan bekijken. Het palette is vanaf heden verkrijgbaar bij geselecteerde schoonheisspecialisten en kost €59,90. Kijk voor verkooppunten op de website van Jane Iredale

Q: Had jij al eens van het merk gehoord? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.