dinsdag 28 april 2015

L'oréal Color Riche Nagellak - A Trip To The French Riviera collectie


Ik weet niet of het aan mij ligt, maar nu de lente er is pak ik weer vrolijke en frisse kleuren nagellak om op mijn nagels te doen. L'oréal gaat deze zomer ook voor lekker opvallende en frisse kleuren zodat jou nagels gezien mogen worden. De Zomer collectie bevat totaal 6 nieuwe tinten en ik laat jullie vandaag 3 zien. 
Naast deze bovenstaande kleuren zijn er ook nog een oranje, een zeegroene en een donkerblauwe. 

240 – Pop Corn
- 241 – Cloud Wow
- 242 – Pink-O-Pop
- 243 – Tangerine Luv
- 244 – Green Lol
- 245 – OMG Blues

De kleuren op de afbeelding zijn de eerste drie nummers in de rij namen. 
Ik vind de formaat van deze flesjes altijd erg handig. Lekker kleinen compact en toch doe je er wel lang mee. Ik neem dan ook vaak als ik op vakantie ga dit soort flesjes mee!


De structuur van de lak is heel standaard. Niet heel dik en ook niet waterig dun. De substantie lakt hierdoor erg gemakkelijk. Het kwastje is een redelijk standaard kwastje en lakt ook erg gemakkelijk. Niks op aan te merken!


240 – Pop Corn : Een lekker fel gele kleur die helemaal bij de zomer past. Als mijn huid nog iets bruiner is geworden door de zon is het helemaal een perfecte combo. Hij dekt goed in twee laagjes. 


241 – Cloud Wow: Ik vind dit altijd een prachtige kleur voor de lente en zomer. Het hemelse intens blauwe is echt helemaal mijn ding. Ook deze lakt erg goed in twee dunne laagjes. 


242 – Pink-O-Pop : Deze roze kleur is ook altijd erg leuk voor de zomer. Hij is een beetje barbie roze, maar dat is zo nu en dan wel erg leuk op de nagels. Ook deze dekt weer goed in twee laagjes. 


Ik ben altijd erg te spreken over deze nagellakken. Ik heb sinds kort acrylnagels, dus daar blijft de lak zo een week mooi op zitten, op mijn eigen nagels is dit ongeveer 2 dagen, maar ik heb dan ook papier als nagels. Ze drogen goed en zoals ik al eerder aangaf , lakken ze ook erg fijn. 

De lakken zijn verkrijgbaar vanaf mei bij de drogisterij en parfumerie bij jou in de buurt voor €5,99 per stuk.

Q: Welke vrolijke kleur draag jij in de zomer?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.