vrijdag 3 april 2015

L'oréal Infallible 24h-matte foundation


De zoektocht naar de perfecte foundation blijft altijd maar doorgaan, en merken blijven ook altijd komen met leuke nieuwe foundations. Zo komt L'Oréal ook weer met een nieuwe foundation genaamd Infallible 24h-matte. Een foundation die niet alleen matte is, maar ook nog eens zeer langhoudend is, zelfs water-, sport en saunaproof en een anti-transpirant complex bevat dat vocht en talg absorbeert om zo een matte finish te behouden. Ik was zeer benieuwd en heb hem voor jullie getest. Deze foundation is speciaal ontwikkeld voor de normale tot vette huid , want vaak willen mensen met een vette huid een wat matte foundation. En bij het horen dat het ook tegen water, zweet en talg kan was ik vooral nieuwsgierig, want met het weer van afgelopen week wil je niet op je werk of op school aan komen met je foundation helemaal weg geregend. En in de zomer als het warm is wil je soms ook wel een goede dekking zonder het er direct af te zweten. L'Oréal heeft het erg handig gedaan door een klein tabelletje neer te zetten met de vorm van textuur en de dekking die het geeft. Daarnaast geeft het ook nog aan dat het dus om een Matte finish gaat. 

Wat zijn de voordelen: 
- Makkelijke applicatie, verspreidt soepel over de huid, Dit komt doordat deze foundation dunner is dan een gemiddelde matte foundation. Matte foundations zijn vaak dikker en geven daarom ook snel een masker effect. 

- Vloeibare emulsie, lichtgewicht textuur , Dit komt ook door de substantie, maar ook het Perlite mineraaltechnologie. Deze is absorberend en geeft een soft focus effect. Ook Polymeren zorgen voor deze structuur 

- 1/3 water  , Hierdoor blijft het een natuurlijk effect houden zonder echt als masker op het gezicht gaat zitten. 

- Volgt de gezichtscontouren als een tweede huid , Hierdoor ziet het er zo natuurlijk mogelijk uit. 


De verpakking vind ik erg leuk. Een smalle lange tube met een klein tuitje. Hierdoor is het gemakkelijk te doseren en pak je niet snel teveel. Je kunt ook door de verpakking heen kijken om zo de kleur van de foundation al te zien.

Wat ik al aangaf , de foundation is normaal van substantie en brengt daardoor erg gemakkelijk aan.  L'Oréal heeft hem getest in omstandigheden als : 
- Waterproof Is bestand tegen onderdompeling in water, voor 10 minuten. 
- Sportproof Is bestand tegen een 30 minuten durende workout. 
- Vochtproof Is bestand tegen een 30 minuten durend verblijf in een Hammam ruimte. Opgewassen tegen een temperatuur tot 37°C en een luchtvochtigheidsgraad van 60%.

Ik kan zeggen dat hij erg goed blijft zitten en dat het echt een goede lang houdende foundation is. Hij zit er bij mij aan het einde van de dag er nog steeds goed op. 

De L’Oréal Infallible 24H Matte foundation is er trouwens in zes verschillende kleuren:
  • 11 Vanilla (deze draag ik) 
  • 13 Beige Rose
  • 20 Sand
  • 24 Beige Doré
  • 30 Honey
  • 32 Amber


Hier zie je de foundation met full face en een beetje make-up. De kleur is voor mij net niet helemaal geschikt, maar ik denk dat als ik net even een paar uurtjes zon gepakt heb dat het dan prima zou willen! De dekking is erg goed , want je ziet niks van mijn rode rosacea wangen. 

Toch heb ik een paar kleine minpuntjes. Ik vind hem net iets te droog voor mij. Ik had vooral bij mijn ogen een soort droog trekkerig gevoel. Dit is gelukkig snel verholpen door er een druppel serum door de foundation te doen. Verder vond ik hem bij mijn neus toch wel een klein beetje poederig lijken terwijl ik er geen poeder overheen gedaan heb, want dit is dus ook echt niet nodig. 

Voor mij is deze meer geschikt voor de zomer, maar ik ben over het algemeen wel enthousiast over de foundation. De L’Oréal Infallible 24H Matte Foundation is vanaf nu te koop voor € 15,99 bij drogisterijen en parfumerieën.

Q: Wat voor foundation finish draag jij in de lente? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.