zaterdag 18 april 2015

Make-up opbergtip bij Big Bazar


Ik was afgelopen donderdag met vriendin Emmely op stap en meestal als we sushi gaan eten lopen we de Big Bazar ook nog even in. Meestal hoef ik niks, maar loop ik er altijd met wat weg. Dit keer zocht ik een bidon, maar deze hadden ze helaas niet. En terwijl Emmely bij de make-up aan het kijken was, viel mijn oog ineens op deze twee opbergbakjes die voornamelijk voor make-up bedoelt zijn. Ik kon het niet laten om ze te laten liggen, zeker als je zo de prijs hoort!Ik heb al eens eerder geschreven over plexiglas opberg bakjes voor make-up. 1,5 jaar geleden vond ik leuke bij de Blokker en zo is altijd mijn liefde voor plexiglazen opbergbakjes gebleven. Nu vond ik dus deze twee handige opbergbakjes. Ik weet dat de Action ook een heeft, maar die afmetingen vind ik helemaal niet handig en prettig werken. 

Als je zelf wilt zoeken in de Big Bazar, ze zitten in bovenstaande verpakkingen, want je kijkt er snel overheen in een winkel met 1001 producten. 


Dit is de grote variant en deze heeft een groot vak aan de linkerkant, rechts heeft hij acht vakken. Zes zijn hiervan wat kleiner , de andere twee zijn wat langwerpiger. Ik vind deze indeling heel erg fijn. Ik kan hier mijn complete dagelijkse make-up in kwijt, behalve de oogschaduw maar die verander ik ook bijna wekelijks, als het niet dagelijks is. Ik heb er nog wat extra lipproducten in gedaan en het ziet er leuk uit en het is ook nog eens allemaal overzichtelijk. 


De kleien is een vierkant bakje met negen vakjes die eigenlijk echt bedoelt is voor lipsticks. Je kunt er natuurlijk andere dingen in doen, maar de vakjes zijn niet heel diep, dus dan staan dingen soms niet stevig. Lipsticks passen er eigenlijk altijd wel in. Zoals je kunt zien loopt het van laag naar hoog, alleen is dit niet gedaan met de onderkant. Hierdoor staan alle lipsticks op dezelfde hoogte. 

Ik ben echt super blij met deze bakjes en heb zelfs twee van de grotere varianten gekocht. En nu zijn jullie natuurlijk benieuwd naar de prijs...
- De grote variant kost €1,99
- De kleine variant kost €1,49

Geen geld toch! Ik zou zeggen inslaan die handel voordat ze weer weg zijn! 

Q: Waar bewaar jij je make-up in? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.