donderdag 2 april 2015

Makeup Revolution - I heart obsession palette - Pure Cult (UD Naked 3 dupe)


Toen ik dit palette in de webshop zag staan moest ik het wel in mijn winkelmandje gooien. Niet wetende dat het een Urban Decay Naked 3 dupe is. Ik ben zeer te spreken over de oogschaduw van Makeup Revolution en een palette met neutrale tinten heb je nooit genoeg. Vandaag laat ik dit pareltje aan je zien. De I heart Obsession palettes hebben een wat andere vorm dan je meestal verwacht van een palette. Niet netjes 1 of 2 rijen naast elkaar met evenveel kleuren, maar hier zie je 6 oogschaduws boven en 4 beneden. De verpakking is simpel gehouden en heeft een doorzichtige bovenkant. Hierdoor kun je wel goed zien welke kleuren er in het palette zitten.


Pure Cult is een van de wat rustigere palette als het om kleuren gaat. Hij heeft vooral neutrale tinten met wat roze ondertonen. Daarnaast heeft het palette een afwisseling tussen shimmer finish en matte finish. Het is jammer dat de oogschaduws geen namen hebben, maar heel eerlijk, wie kijkt daar dan elke dag naar.


Bovenste rij met 6 tinten. Ze wisselen af met 3 matte en 3 shimmer kleuren. Deze kleuren bevallen mij al heel erg. 


De onderste rij met 4 kleuren. Hierbij zijn de eerste 3 shimmer en de laatste is matte. 


Links bij daglicht , rechts met flits. 


De complete look full face. Het product op mijn lippen is ook van Makeup Revolution, maar daar lezen jullie later meer over.


Ik ben erg tevreden over het palette. Je kunt er erg leuk mee afwisselen want er zitten zowel lichte als donkere kleuren in en de afwisseling tussen matte en shimmer vind ik ook erg mooi! 

Het is echt een palette die ik iedereen kan aanraden. Zeker voor een prijs va£3,99 , omgerekend is dat €5,50. 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.