dinsdag 21 april 2015

Maybelline Lash Sensational mascara


Ik ben altijd op zoek naar een fijne mascara. Zo nu en dan vind je een erg fijne maar je bent altijd op zoek naar een nog betere. Nu ontving ik deze nieuwe Maybelline Lash Sensational Lash Multiplying mascara en was ik hier gelijk erg benieuwd naar. Een mascara met een bostel die je aan twee kanten kunt gebruiken, dus ik was erg benieuwd.De mascara zit in een maybelline verpakking die we qua vorm al vaker gezien hebben. Dit keer hebben ze hem in een zachtroze kleur gestopt met zwarte band en zwarte letters. Ik denk dat dit ondanks zijn zachte kleur wel een mascara is die opvalt in het schap. 


Wat Maybelline zegt is dat door deze multifunctionele borstel je haartjes vermenigvuldigt en hierdoor een vollere en opvallendere oogopslag krijgt. Je eigen haren vermenigvuldigen kan natuurlijk niet, maar wat ik bij deze mascara wel merk is dat hij mijn haartjes veel beter separeert als andere mascara's en hierdoor lijkt het of je meer wimperhaartjes hebt. 


Zoals je kunt zien is de bostel wat gebogen en heeft hij aan 1 kant langere dikkere haren en aan de anderen kant hele korte kleine haren. Ook zit er best veel mascara op de bostel. Dit is voor mij al een teken dat je snel veel mascara op je wimpers kunt aanbrengen. 


Ik ben erg tevreden over deze mascara. Hij laat mijn wimpers goed opvallen en zorgt er voor dat de mooi volume en krul krijgen. Hij verlengt niet echt heel veel, maar dat belooft hij ook niet. 

Ik heb gemerkt dat ik eerst de dikkere kant van het borsteltje gebruik en hiermee goed veel mascara kan aanbrengen. Als laatst gebruik ik het kleine borsteltje en die zorgt echt even voor die extra separatie. 


Ik ben op dit moment erg tevreden over deze mascara en gebruik hem op dit moment ook bijna dagelijks. Want wat erg fijn is aan deze mascara is dat hij goed blijft zitten , niet snel afgeeft en toch nog wel gemakkelijk te verwijderen is in de avond. Want ik vind niks vervelender dan mijn ogen vaak te moeten reinigen omdat de mascara niet goed er af gaat.

De mascara ligt vanaf nu in de winkel bij o.a. kruidvat , trekpleister, etos en DA en kost €15,49 

Q: Heb jij nog mascara aanraders? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.