vrijdag 24 april 2015

Miss Sporty Boost je make-up colelctie


Miss Sporty was het eerste make-up merk (naast Hema) waar ik mee in aanraking kwam. In de loop der jaren is het merk veel veranderd en eigenlijk alleen maar leuker en beter geworden. Miss Sporty is nog steeds het jonge speelse merk maar heeft tegenwoordig ook de wat serieuzere kant gekozen. Zo vind je in deze nieuwe lente/zomer collectie leuke speelse producten zonder er kinderachtig uit te zien. Studio Colour Duo Eye Shadow
Deze leuke oogschaduw komt in drie nieuwe varianten. dit is de 2013 Steam Pink een mooie combinatie tussen zacht roze en licht bruin. Deze twee kleuren vormen een perfecte romantische duo qua kleuren. 

Naast deze variant is er ook nog een variant met paars en parelmoer en grijs met wit. Ik vind deze oogschaduw er altijd erg leuk uitzien door het 3D effect wat in het motiefje zit. 


Studio Lash The Miaoww Look! Eyeliner
Deze eyeliner heeft een mooi dun vilten puntje en hierdoor kun je erg gemakkelijke en goed een dun lijntje aanbrengen op het oog. Tijdens het aanbrengen zie ik al dat de kleur helaas niet helemaal intens zwart is. Erg jammer want hij blijft goed zitten en brengt erg goed en makkelijk aan. Gelukkig kun je hem wel erg gemakkelijk opbouwen en is hij daarna wel zwarter. 


Studio Lash The Miaoww Look! Mascara and Eyeliner
De nieuwe mascara van Miss Sporty is lekker opvallend en speels qua verpakking. Het mintgroene is echt een kleur van nu en de mascara valt dan ook al direct goed op. De borstel heeft wat weg van de mascara van Maybelline die ik afgelopen week reviewde.  Ik was over die mascara erg te preken, dus ik was ook direct erg benieuwd naar deze. De mascara ziet er iets droger uit qua formule, maar dit vind ik vaak wel prettig. De mascara moet 44% verlengen dus dat maakte mij erg nieuwsgierig hoe deze mascara op mijn wimpers zou uitpakken. 


De oogschaduw heeft een mooie pigmentatie, voelt erg goed aan en blijft goed zitten! De eyeliner is helaas wat licht van kleur en niet zo zwart gepigmenteerd als ik gehoopt had, want voor de rest is hij erg fijn! De mascara ziet er goed zwart uit en dat vind ik wel belangrijk. 


Hier zie je alle producten op het oog. Ik ben erg tevreden over de oogschaduw. Hij geeft een zachte look maar is zeker wel zichtbaar. De eyeliner weten jullie nu het verhaal, de kleur is minder de rest is super. En de mascara, die is prima. Had op iets meer volume gehoopt, maar voor de rest doet de mascara het goed! blijft goed zitten en vlekt niet. 


Miss Sporty Studio Colour Duo Eye Shadow – 3 kleuren € 2,99
Miss Sporty Studio Lash The Miauoww Mascara – Zwart € 3,99
Miss Sporty Studio Lash The Miauoww Eyeliner – Zwart € 3,49
De Miss Sporty BOOST JE MAKE-UP! collectie ligt vanaf nu in de winkel en is verkrijgbaar bij Etos, DA en bol.com.


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.