woensdag 29 april 2015

Outfitpost : Royal Blue - Maaike


Als ik rond 6 uur word wakker gefloten door de vogeltjes, weet ik dat de lente nu echt is begonnen! Als dan ook het zonnetje nog schijnt, ben ik helemaal gelukkig. Op een mooie zonnige dag ben ik het park in geweest om outfitfoto’s te maken van mijn nieuwste aanwinst: de flare jeans! Wat ben ik blij dat we die broeken weer terug in het straatbeeld gaan zien. Ik vind ze zo mooi! Alleen… zo makkelijk is dat helemaal niet dat outfitfoto’s maken! Of ik trek een raar hoofd, of de kleding valt helemaal weg, of de hele foto is gewoon onflatteus. Oefenen dus! De beste foto’s deel ik hieronder met jullie.Jeans: Mango
T-shirt: H&M
Blazer: Zara
Schoenen: van Haren

Dat mijn broek te lang was, wist ik natuurlijk zelf al wel. Maar zo enorm te lang viel mij pas op bij het zien van de foto’s. Moet je nagaan, heb ik nog hoge hakken aan ook! Dat wordt dus even korter laten maken want zo vind ik het niet mooi.
  

Horloge: Michael Kors
Armband: Lucardi

Ring: Zara 


Peace!
Deze lipstick is trouwens mijn nieuwe favoriet! Een lipstick van Mac van de Toledo collectie in de kleur ‘ Tenor Voice.’

Nou dat was mijn eerste outfitpost. Kom maar op met die tips!

Wat vind jij trouwens van de nieuwe flare (jeans) trend?

Liefs,
Maaike

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.