donderdag 16 april 2015

Paula's Choice Skincare Challenge


Ik kreeg laatst een mail van Paula's Choice met de vraag of ik eens een compleet skincare routine wil proberen die compleet op mijn huid is aangepast. Nu ben ik jaren erg benieuwd naar het merk, omdat het ook bij verschillende salons gebruikt wordt. Zelf heb ik in het verleden al eens een product van het merk geprobeerd, maar een hele skincare routine van het merk is nieuw voor mij. Ik ben de uitdaging aangegaan en heb een aantal producten opgestuurd gekregen.

Het merk is opgezet en ontwikkeld door Paula Begoun, zij heeft het merk ooit opgezet omdat ze zelf met huidproblemen. In 1995 is ze haar eigen huidverzorgingslijn gaan starten. Paula gebruikt alleen ingrediënten waarvan is bewezen dat ze de huid er echt jonger, stralender, en vrij van rimpels en puistjes uit laten zien.

Ik heb van Paula's Choice een achttal producten ontvangen die mijn huid naar een top conditie moeten brengen. Ik ga nu geen uitgebreid review geven, maar vertel wel even kort welke producten ik de aankomende maanden ga gebruiken, want om een complete mening te geven over een huidverzorgingsproduct moet je het minimaal 1 tot 1,5 maand gebruiken voordat je pas echt kan zeggen wat het doet. 


Bovenstaande 4 producten gebruik ik zowel in de ochtend als avond en staan op volgorde. 

Stap 1: Hydralight One Step gezichtsreiniger 237ml. €22,90
Stap 2: Earth Sourced Perfectly Natural Refreshing Toner 148ml. €23,90
Stap 3: Skin Perfecting 1% BHA Lotion 100ml. €27,90
Stap 4: Resist Super Antiioxidant Concentrate Serum 30ml. €35,90


Omdat ik wat vetter op mijn T-zone ben heb ik zowel voor dag als voor nacht twee verschillende crèmes gekregen . 

Overdag: 
- Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion SPF 30 60ml. €29,90 
- Hydralight Shine-Free Daily Mineral Comples SPF 30 60ml. €29,90

Avond:
- Skin Recovery Replenishing Moisturizer 60ml. €26,90 
- Hydralight moisture-infusing lotion 60ml. €27,90Toen ik de doos met producten ontving dacht ik wel even , Jeetje wat veel producten , hoe ga ik die volgorde onthouden. Ik heb voor mijn klanten vaak 4 maximaal 5 producten voor zowel in de ochtens als avond. Maar eigenlijk valt het heel erg mee. Ik heb de stappen naast elkaar gezet op mijn make-up kast en de dag en nacht is nu goed te onderscheiden door de verschil in tube en het SPF wat er natuurlijk in zit. 

Over ongeveer 2 maand zal ik terug komen met mijn bevindingen over de producten en zal ik ze wat meer in een review vorm aan jullie laten zien. Kun je niet wachten , dan kun je al een kijkje nemen in de Nederlandse webshop van Paula's Choice

Q: gebruik jij producten van 1 merk of mix jij merken door elkaar? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.