donderdag 9 april 2015

Rimmel - Brow this way , Scandaleyes XXtreme mascara & Scandaleyes Jumbo Liquid Eyeliner


Rimmel legt dit voorjaar de nadruk op de ogen en wenkbrauwen. Zo zijn ze gekomen met een wenkbrauw-kitje , een nieuwe mascara en een jumbo eyeliner. Alle drie de producten leggen de nadruk op de ogen en geven je een sprekende blik. Kijk mee naar deze drie nieuwkomers die jou een sprekende oogopslag gaan geven! 
  

Rimmel heeft de naam Scandaleyes goed op de markt gezet en heeft al meerdere producten met deze naam op de markt gebracht. Zo komt Rimmel nu alweer met de 11e variant van deze succesvolle mascaralijn. Deze nieuwe variant met de naam XXtreme geeft je wimpers zowel lengte als volume en doet dit door applicator die je aan beide kanten kunt gebruiken. De borstelhaartjes aan de gebogen kant geven jou wimpers een goede volume, de platte kant scheiden de wimpers erg goed en verlengen de haartjes. 

Ik ben erg te spreken over deze mascara. De beide kanten van de applicator doen goed hun werk en je merkt echt verschil tussen de platte en de gebogen kant. Het fijne aan deze mascara is dat hij goed blijft zitten en niet snel onder je ogen gaat zitten. Daarnaast is hij toch goed en gemakkelijk te verwijderen met een milde reiniging! 

De ScandalEyes XX-Treme volume en length mascara kost €13,49


De Brow this way sculpting kit is een kitje die essentieel is voor de lente en zomer, want wenkbrauwen zijn echt helemaal van dit seizoen. Met dit setje creëer jij verzorgde natuurlijke wenkbrauwen. 

Het setje bevat een gekleurde wax die de wenkbrauwen vorm geeft en verstevigd , de poeder zorgt voor de fixatie en natuurlijke effect die de hele dag goed blijft zitten. Daarnaast zit er een tweekanten applicator bij waarbij je een kant voor de wax kunt gebruiken en de andere kant voor de poeder. Daarnaast zit er ook een erg klein borsteltje bij waarmee je helemaal alles op zijn plek borstelt en natuurlijk laat ogen. 

Het setje is echt super handig, werkt erg goed en is echt een aanrader. Het enige nadeel vind ik dat de kleur voor mij net iets te warm bruin is en ik meer een as-tint nodig heb. Erg jammer, anders had ik hem echt elke dag gebruikt.

De Brow this way sculpting kit kost €6,99. 


De Scandaleyes Jumbo Liquid Eye Liner is een grote viltstift eyeliner die zowel een dunne als een dikke lijn moet maken. Maar dun kan ik het helaas niet noemen. Straks in foto op het oog heb ik hem zo dun proberen te maken en als nog vind ik het best een dikke lijn. 

De eyeliner geeft wel direct een goede kleur af al had het iets zwarter gemogen van mij. Ik denk dat dit komt door de wat shimmer achtige deeltjes in de eyeliner. Deze weerkaatsen een beetje en geven daardoor niet het intens zwarte effect. 

Ik heb hem gedurende de dag gedragen en hoewel hij waterproof is merk ik wel dat hij een beetje op mijn ooglid afgeeft. Dit heeft niet zozeer met waterproof te maken maar meer mijn mijn half-hooded eye en eventueel vette oogleden. Maar dit was voor mij helaas een beetje een tegenvaller al denk ik wel dat hij erg goed past bij dames die elke dag eyeliner dragen en geen hooded eye hebben.

De Scandaleyes Jumbo Liquid Eye Liner kost €7,99 

Links heb ik niks op mijn ogen , rechts heb ik de mascara , eyeliner en wenkbrauw kit gebruikt. 


Zoals je kunt zien is het wenkbrauw kitje erg goed, echter is de kleur net iets de warm/rood voor mij. Erg jammer, want ik ben er verder wel erg over te spreken! 

De eyeliner heb ik zo dun mogelijk aangebracht en brengt verder erg gemakkelijk aan. Hij gaf bij mij helaas wel wat op mijn ooglid af na een paar uur, maar voor meiden zonder hooded eye is deze zeker erg geschikt. 

De mascara doet goed zijn werk en laat mijn wimpers goed zichtbaar worden. Ook maakt hij ze echt even wat langer en kun je de mascara goed opbouwen. 


De Rimmel producten liggen vanaf nu in de geautoriseerde Rimmel verkooppunten. 

Q: Welke Rimmel product spreekt jou het meest aan? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.