dinsdag 7 april 2015

Sally Hansen Miracle Gel Lente 2015 collectie


Zoals jullie weten ben ik een groot fan van de Sally Hansen Miracle Gel lakken. Ze zijn voor mij echt een uitkomst, dan daar waar de meeste nagellak na 1 dag al aan het afbladderen is blijft de Sally Hansen Miracle gel zeker 4 dagen goed zitten. Nu zijn ze met de lente met 5 mooie nieuwe kleuren gekomen waarvan ik vandaag twee laat zien!Bij Sally Hansen Miracle Gel heb je altijd een kleur naar keuze nodig en de speciale top coat. Bij deze Top Coat heb je geen UV-lamp nodig, echter geeft hij wel het gellook effect. Het opdrogen duurt iets langer dan een gemiddelde lak met topcoat, maar wat ik al aangaf, deze blijft veel beter zitten. Bij mij is dit een dag of 5 , maar een vriendin van mij met sterkere harde nagels kan de Sally Hansen Miracle Gel zo 10 dagen er goed op laten zitten. Bij haar zie je alleen de uitgroei van de nagel en uiteindelijk een beetje slijtage. 410 Wet my Whistle is een mooi dekkend lakje in twee dunne laagjes. Het is een wat pastel gras groene kleur die lekker fris op de nagels lijkt!


370 Sugar Fix vind ik echt een prachtige kleur. Het is een hemelsblauwe kleur met een vleugje lavendel er doorheen. Deze dekt ook perfect in twee laagjes en past perfect bij de lente. 


Hier draag ik Sugar Fix 4 dagen en zie je een klein beetje slijtage bij de wijs- en ringvinger. Voor mij is dit dus altijd de perfecte oplossing, want ik hoef geen agressieve gellak op mijn nagels en het verwijdert ook gewoon weer gemakkelijk met nagellakremover i.p.v. pure aceton. 

Ik merk dat ik tegenwoordig steeds vaker de Sally Hansen Miracle Gel lakjes pak omdat ze beter dan gewone lak blijven zitten. 

De Sally Hansen Miracle Gel lente 2015 lakken zijn vanaf nu te koop bij onder andere Etos, DA, ICI Paris XL en luxere drogisterijen voor € 11,99 per stuk.

Q: Hoe lang blijft een gewone nagellak bij jou op de nagels goed zitten? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.