donderdag 23 april 2015

W7 Lip Paint (Too Faced Dupe)


Soms dan loop je langs een make-up schap en valt je oog ineens op iets. Zo zag ik vorige week deze lip paint van W7. De verpakking trok mij direct aan, want ze deden mij direct denken aan de Make-up Revolution Lip Lava's die natuurlijk weer nagemaakt zijn van de Too Faced Melted lipsticks. Bij Big Bazar vond ik deze drie varianten en nam ze mee om ze te testen. De lip paint zit in een tube en ziet er uit als een klein tube verf. De kleur van de verpakking laat al zien wat voor kleur er in de tube zit. Elke tube bevat 12 gram. Ik weet niet of er meer kleuren zijn, maar ik vond alleen deze drie tinten. 


Van links naar rechts: Lady Luck , Queen of Hearts en Naugthy. 


Lady Luck , een hele opvallende felle lichtroze kleur. Hij is voor mij net niet de juiste kleur, want hij lijkt bij mij helaas een beetje tacky. Ook ligt deze kleur iets te veel op de lippen. Dus helaas was dit voor mij een no go. 


Queen of Hearts is echt een prachtige kleur. Hij is helder , fel en heeft een mooie roze tint. Dit is een kleur die ik zo dagelijks zou kunnen dragen. 


Naugthy , een mooie dieprode kleur die toch lekker opvalt op de lippen. Een mooie kleur voor de zomer!


De kleuren van de lip paint zijn erg goed, Ze trekken een klein beetje in de huid, dus zijn lichtelijk een stain. Ik vind ze helaas wel erg irritant met aanbrengen. Je kunt ze niet makkelijk en precies aanbrengen en ze zijn zelfs een beetje rommelig. Dit komt voornamelijk door de hardplastic applicator. De variant van Too Faced en Make-up Revolution hebben een zacht vilten applicator en dit is echt een groot verschil. Ik heb ze nu bijgewerkt met een lippenseel en dit werkt prima. 

De W7 Lip Paint is verkrijgbaar bij de Big Bazar voor €0,99 per stuk. 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.