zaterdag 25 april 2015

Winactie: 5x Bruno Banani


Het is alweer lang geleden dat ik jullie met iets winactie verraste, dus toen Bruno Banani mij benaderde of ik een leuke winactie wilde houden met hun lekkere nieuwe geur, dan doe ik dag graag. Ik ben zelf nog niet in de gelegenheid gekomen tot het schrijven van een review, maar die komt er aan, want het is een verrassend lekkere geur! Kijk snel verder hoe jij kans maakt op deze geur! 


Wat moet je doen: 

Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Laat in een reactie achter waar Bruno Banani jou aan doet denken. 
3. Je kunt meedoen tot 2 mei 2015 23.59.

Alle gegevens zullen niet kenbaar gemaakt worden aan derden. De gegevens worden alleen gebruikt voor de uitslag van de winactie. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.Voor het einde van deze winactie zal ik nog een artikel over deze lekkere geur online zetten. Perfect voor de lente en zomer! 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.