zaterdag 2 mei 2015

-10 kilo #roadtosizeperfect


Ruim een maand geleden vertelde ik op SingleMomInTheCity dat ik een grote stap heb genomen in het goed zorgen voor mijzelf en mijn lichaam. Je hebt als je mij op instagram volgt al veel foto's van eten en sporten voorbij zien komen  Ik wil gezonder worden, fitter worden en natuurlijk afvallen. Nu ben ik zo'n 6 weken geleden begonnen met mijn 'journey'. En ja je ziet het goed, de eerste 10+ kilo's zijn er af. Ik weet niet of iedereen het op Sillysilsil zo interessant vind, daarom schrijf ik er over op SMITCAls je nog wel steeds ge├»nteresseerd bent in mijn eerste 10 kilo die ik verloren ben, kijk dan op de link hieronder. Volg SMITC anders op ook Bloglovin zodat je geen updates meer mist van mijn #roadtosizeperfect , de hashtag die ik aangemaakt heb voor Instagram. Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.