donderdag 21 mei 2015

Andrélon Deluxe + winactie


Een aantal weken geleden stond de lieftallige Roos van Andrélon voor mijn deur met een grote mooie schaal vol met de nieuwe Andrélon Deluxe producten. Totaal opgedeeld in drie verschillende lijnen.  In de afgelopen weken heb ik alle drie de lijnen geprobeerd en vertel jullie hier vandaag meer over. Verder mag ik 10 dames blij maken met een lijn naar keuze!

Elke productlijn is gericht op verschillende haarbehoeften. Als je regelmatig je haar kleurt, wil je die stralende kleur natuurlijk zo lang mogelijk behouden. Ontdek de unieke bescherming en verzorging van de Colour & Shine producten die je haar een mooie glans geven. Om fijn, futloos haar een volumeboost vol glans te geven ga je voor de Volume & Shine lijn. Heeft je haar meer behoefte aan een herstelbehandeling? Probeer dan de nieuwe Repair & Shine producten die je haar herstellen, van binnenuit versterken en een prachtige glans geven. 


Volume & Shine Shampoo en Conditioner 
Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor fijn en futloos haar die een goede volumeboost kan gebruiken. Daarnaast geeft deze lijn een mooie glans aan het haar. De collectie is verrijkt met lotusbloem, deze bloem heeft een zelfreinigend vermogen en geeft kracht aan het haar.  

Ik vind de geur van deze lijn erg lekker. Ook voelen de shampoo en conditioner erg fijn aan. Veel extra volume merk ik niet, maar mijn haar is ook wel erg zwaar, maar het zag er goed verzorgd uit. Ik weet niet waar het precies aan heeft gelegen, maar ik kreeg een klein beetje het gevoel dat ik een lichte allergie voor deze twee producten heb. Ik kreeg na 2 keer ermee wassen erge jeuk op mijn hoofd en ben er daarna mee gestopt. Ik kon op de ingrediëntenlijst niks raars vinden waar ik op zou kunnen reageren. Jammer, want voor de rest was hij erg prettig in gebruik.

Shampoo 250ml — adviesprijs € 4,89 
Conditioner 250ml — adviesprijs € 4,89


Volume & Shine Volume Spray 
Deze volume spray zorgt voor een extra boost aan de aanzet van je haar. Het beste is om het op handoekdroog haar een te brengen bij de aanzet en daarna het licht in te masseren. Je kunt het daarna aan de lucht laten drogen , maar wil je het maximale effect bereiken dan wordt aangeraden om het droog te föhnen.

Ik heb hem een vriendin met wat korter haar laten testen en die was er erg tevreden over! Het gaf haar mooi volume en gebruikt hem nu met grote regelmaat.

Volume Spray 150ml — adviesprijs € 7,99


Colour & Shine Shampoo en Conditioner
Ik verf mijn haar nooit , echter gebruik ik wel zo nu en dan producten voor geverfd haar. Vaak zijn deze haar producten iets milder omdat ze kleur willen behouden. Zo geldt dat ook met deze shampoo en conditioner. Hij zorgt er voor dat de milde formule het haar verzorgt en beschermt. 

Daarnaast is er macademia olie toegevoegd aan deze lijn. Dit is een zeer voedende olie en zeer kostbaar, dus echt een beetje een luxe product! Persoonlijk vind ik deze producten erg lekker in het haar voelen, maar het is niet mijn favoriete collectie. Ik denk dat als je de kleur van je haren langer mooi wilt houden je dit goed eens zou kunnen proberen. 

Shampoo 250ml — adviesprijs € 4,89 
Conditioner 250ml — adviesprijs € 4,89 


Colour & Shine Serum Oil 
Ik ben altijd wel fan van een goed haar olie. Ze verzorgen net lekker de punten en geven een mooie glans. Je moet wel oppassen dat je niet teveel gebruikt, want dan kan het net weer te vet worden. Deze serum olie is ook verrijkt met macademia olie. Je kunt een pompje in de punten aan brengen. Dit kan op droog of handdoekdroog haar gedaan worden. Daarnaast kun je het ook lichtelijk aanbrengen over het gehele haar, want het biedt tevens bescherming tegen schadelijke invloeden door het UV-complex. 

Serum-Oil 75ml — adviesprijs € 8,99


Repair & Shine Shampoo en Conditioner 
Dit is mijn favoriete collectie van alle drie de collecties. Hij is speciaal ontwikkeld voor droog en beschadigd haar. Nu heb ik dat beide gelukkig niet helemaal, maar deze maakt mijn haren erg zacht en de geur is heerlijk. Het ruikt subtiel naar amandelolie en dit zit er dan ook in. Amandelolie heeft een herstellende eigenschappen en bevat van nature een hoge concentratie vitamine E. 

Deze lijn heb ik echt het meest gebruikt omdat ik deze erg prettig vind. Wat mij betreft zeker een aanrader voor als je lang haar hebt, zeker in combinatie met het masker die ik hieronder laat zien . 

Shampoo 250ml — adviesprijs € 4,89 
Conditioner 250ml — adviesprijs € 4,89


Repair & Shine Intensief Masker
Ik ben erg fan van haarmaskers en gebruik ze ook erg vaak. Wel alleen in de punten en iets naar boven gewerkt, want bij de aanzet is een masker vaak te vet. Het beste is om dit masker 5 minuten in te laten werken nadat je het haar met de shampoo en conditioner hebt gewassen. Ik vind hem erg goed werken en hij maakt mijn haren heerlijk zacht. 

Deze lijn heeft ook nog een Herstellende crème . Deze heb ik helaas nog niet kunnen proberen , maar zal vast ook erg fijn in gebruik zijn. 

Intensief Masker 200ml — adviesprijs € 6,99 
Herstellende Crème 120ml — adviesprijs € 7,99 


Winactie: 
Ik mag van Andrélon maar liefst 10 dames blij maken met een Deluxe lijn naar keuze. Dit betekend dat je kans maakt op de Colour & Shine , de Volume & Shine of de Relair & Shine lijn. 

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs? 
Ik wil graag van jullie in de reacties horen welke lijn jij graag zou winnen en waarom. De winactie loopt een week (t/m 28 mei 23.59) en daarna kies ik willekeurig 10 winnaressen uit. Wil je meedoen, vul dan in onderstaande formulier even je naam en mailadres zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt. 

Alle gegevens zullen niet kenbaar gemaakt worden aan derden. De gegevens worden alleen gebruikt voor de uitslag van de winactie. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.
Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.