maandag 4 mei 2015

DailySilSil 2015 - week 18


Goede morgen lieve lezers. Vandaag is het alweer maandag en de week is voorbij gevlogen. Afgelopen week was het Koningsdag , werkte ik , ging ik naar de sportschool en had ik Noah. Ook deelde ik mijn verhaal hoe ik de eerste 10 kilo kwijt ben geraakt en hielp ik mijn vader een dag op de markt. 
Deze foto hoort eigenlijk nog bij vorige week, maar plakte heb hierbij. Vorige week at ik sinds 6 weken weer eens een pizza. Ik heb er echt heerlijk van genoten! 

af

Maandag was het koningsdag en sliepen we bij mijn ouders. 's Ochtends voordat mijn wekker ging kreeg ik dit appje van mijn moeder.. Ze wilde nog eerder weg, dus vroeg uit de veren!


Het was heerlijk weer met koningsdag en we hebben in Groningen over de Singels gelopen waar de grootste rommelmarkt van Groningen is. Ik heb niet veel gekocht, maar Noah kreeg van ons wat geld om zelf wat uit te zoeken en kwam met leuke dingen thuis. 


Daarna zijn we bij Opium in de stad gaan eten. Dit is een tapas restaurant die we graag eens wilden proberen. We hebben erg lekker gegeten en alles was prima te doen. Zelfs voor kinderen is het hier geschikt om te gaan eten. Niet qua speelplek, want die is er niet , maar het eten is heel gevarieerd waardoor er sowieso lekkere dingen voor kids zijn.
  

Ik met mijn vader op de vrijmarkt in de stad. 


Op dinsdag bracht ik Noah naar school en ging ik gelijk door naar de sportschool. Ik vind dat een heel fijn ritme, want dan kan ik gelijk doorfietsen. Ik neem eigenlijk altijd mijn Ipad mee voor cardio, want dan ga ik film kijken.  

De rest van de middag werkte ik en haalde ik Noah weer van school, ik ben verder vergeten foto's te maken. 


Omdat op woensdag ochtend ineens een klant uitviel ben ik nog een keer naar de sportschool gegaan. Weer in de ochtend. Ik merk dat ik na een werkdag in de avond sporten minder fijn vind, maar als het niet anders kan , dan niet. 


Ik kreeg ook weer een brief binnen dat de huur weer verhoogd wordt. Helaas is dit elk jaar het geval, maar dit jaar is het bedrag gelukkig minimaal! Ik hoorde dat sommigen echt tientallen euro's meer moeten gaan betalen per maand. 


Woensdag weer naar zwemles. Noah heeft er altijd erg veel zin in! Omdat hij nu op een andere tijd zwemt, en nu een uur i.p.v. een half uur zwemt ben ik maar boven gaan zitten met mijn ipad zodat ik nog een beetje kon werken. 


Helaas kwam van het werken niet zoveel, want er een moeder probeerde elke keer het gesprek op gang te houden. Niks mis mee, want we hebben gezellig gepraat, maar ik denk dat ik maar 5 zinnen heb kunnen typen in dat uur ;)


Ik had op ebay een nieuw hoesje voor mijn telefoon gekocht, want mijn oude viel van ellende bijna uit elkaar. Bij deze verkoper heb ik hem gekocht.  


Ik heb soms avonden dat ik onwijs veel zin heb in snacken, dan moet ik altijd een beetje oppassen dat ik niet de verkeerde dingen ga eten, dus maakte ik gebakken courgette, met een hartje er in. 


Helaas was mijn zoete trek nog niet gestild en ben uiteindelijk een lekkere aardbei , mango, yoghurt en limoen smoothie gemaakt... Eerder zou ik chips, koekjes en chocolade eten, nu kies ik een betere optie! 


Mijn stoere jongen. Deze bodywarmer scoorde ik op de koningsmarkt voor €1. Hij was een beetje vies, maar na een wasbeurt zag hij er weer als nieuw uit! 


Vrijdag speelgoed-dag op  school omdat het laatste dag voor de vakantie was. Hij moest natuurlijk zijn stoere spiderman pak weer aan! 


Ik probeer altijd 2 keer per week naar de sportschool te gaan, maar soms als het kan ga ik 3 keer. Afgelopen week lukte het mij drie keer, maar ik weet bijvoorbeeld dat het aankomende week waarschijnlijk maar 1x lukt i.v.m. werk. 


Vrijdag werkte ik van 12.00 tot 20.30 en omdat ik mijzelf iets te strak ingepland had , had ik geen tijd meer om te eten. Aangezien ik na mijn laatste klant direct naar het station moest omdat ik naar mijn ouders met de trein ging, kocht ik een king deal bij de Burger King. Ik vind het altijd wel lekker, maar ik ben ook dan direct de eerste tijd weer klaar met dit soort eten. 


Die vrijdag middag plaatste ik een mooie set wimpers bij Heleen. Ik vind het er toch altijd weer prachtig er uit zien! Hier zitten per oog zo'n 100-120 extensions. 


Nagels weer mooi gelakt met sally hansen miraclegel in 160 Pinky Promise. De volgende dag moest ik de hele dag op een markt staan , en dan vind ik dat je nagels en handen er wel goed verzorgd er uit moeten zien!


In ongeveer 6 weken viel ik 10 kilo af. Ik schreef er een stukje over op SingleMomInTheCity


Heel af en toe staat mijn vader op een markt in het dorp van mijn ouders, en vaak help ik hem dan een dag. Ik vind dat altijd erg leuk en gezellig. Nu stonden we op een streekmarkt en hebben we een middag lekkere broodjes met rollade en metschijf. Alles door mijn vader gemaakt. Heerlijk! 


En hier komen ze nu pas achter? 


Ik ben geen voetbal fan, maar stiekem toch de wedstrijd kijken. En .... Groningen won met 2-0 en is bekerkampioen geworden! 


Groningen wint en mijn hele facebook staat vol met FC Groningen , en mijn broertje liet weten dat hij met zijn team van Golf kampioen is geweest. 


Als je vader met zijn golfteam gaat eten, je moeder een salade maakt en salades totaal niet mijn ding zijn (sorry mensen, ik val af en eet gezond zonder salades, anders wordt het echt een moeilijke weg voor mij) Aangezien mijn moeder boontjes en mais over had heb ik er pasta, tomaat en verse worst van mijn vader bij gedaan en is het een super lekkere in elkaar geflanste pasta geworden van ongeveer 550 calorieën!

Dit was mijn week, Hoe wat jou week? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.