maandag 11 mei 2015

DailySilSil 2015 - week 19


Goedemorgen, ik heb vandaag op deze warme dag een leuke volle dailysilsil met erg veel foto's. Zo ben ik naar Oldenburg geweest , zijn we naar een festival op bevrijdingsdag geweest. Liet ik mijn nagels doen, vond ik een collectie van Essence waar het hele bestaan niet echt bekend van is en vierde ik moederdag. Kijk mee naar mijn week van dag tot dag!Mijn maandag begon met een klein ontbijtje. Ik ging samen met mijn ouders naar Oldenburg in Duitsland en dan eten we altijd wel wat lekkere dingen.Als eerste gingen we naar de Tchibo outlet. Hier heb je van alles en nog wat. Ik had een activiteitenmeter gezien en deze konden ze niet zo snel in het magazijn vinden. Daarom kregen mijn ouders en ik een drankje aangeboden in de tijd dat zij aan het zoeken waren. Een lekkere warme chocolademelk met slagroom. 


De buit, een nieuwe weegschaal , een activiteiten meter, 2 zomer jurken , 2 sporttopd, oorbellen en nog meer. Nou mijn budget wat ik voor de dag in mijn hoofd had was bij de eerste winkel er al doorheen. Hahaha, het is maar goed dat ik tegenwoordig bijna in geen winkel meer kom, dus dan kan het zo nu en dan!


Zo ziet de winkel er vanaf de buitenkant er uit. Het is niet in het centrum van Oldenburg, naar bij het winkelcentrum waar de Famila XXL ook in zit. Hier is ook een Muller en nog veel meer leuke winkeltjes, tip voor als het regent, want bijna alles is hier binnen!


Wij wilden graag lunchen bij een chinees restaurantje waar we bijna altijd heen gaan als we in Oldenburg zijn. Helaas was hij ineens helemaal weg. Omdat er niks anders lekkers in de buurt was hebben we maar een broodje bij Backwerk gegeten. 


Oldenburg blijft een mooie stad! 


Eigenlijk eten we ook altijd een pannenkoek  met ijs bij een ijssalon in het centrum van Oldenburg bij de kerk. Dit keer vroegen we of er i.p.v. vanille ijs , walnoten ijs in kon. Hij was nog lekkerder dan anders!


Bij Muller spotte ik Victoria Secret Body Mist. Ik heb er zelf niet zoveel mee, maar ik weet dat ze altijd gewild zijn. 


Bij Rossmann spotte ik twee andere varianten van de Garnier Micellair reinigingswater. De groene hebben ze niet, maar de rechtse is de normale die wij ook kennen, en de linker en de middelste zijn weer andere varianten. Het is dat ik nog 3 flessen thuis heb staan, anders had ik ze meegenomen om ze te proberen. 


Ik krijg nog geregeld mailtjes van meiden die vragen waar wij altijd zo goedkoop parkeren. Het is de City parkeergarage en is €2 voor 5 uur en €2,50 voor de hele dag. En je bent met 1 minuut lopen in de winkelstaat in de buurt van de Mac en Burger King. 


Hier moest ik wel even om lachen. 


5 mei , Bevrijdingsdag. Noah was bij mijn ex, dus mijn ouders, broertje en ik besloten er met zijn 4en een leuke dag van te maken. 
  

Eerst konden we nog niet bij het huis van mijn ouders weg, want er was een 5 mei optocht in het dorp met meer dan 30 versierde karren. Wel erg leuk om even te zien. 


Daarna door naar Groningen om eerst lekker bij Sumo te gaan lunchen. Het was net als anders weer voortreffelijk! 


Gezelligheid met de familie. 


Ik was een beetje moe en moest nog veel doen, dus zei tegen mijn ouders dat ik niet mee ging naar het festival op de drafbaan, maar ik kwam er ineens achter dat mijn fiets nog bij het station stond en toen mijn ouders mij daar afzette en ik het muziek hoorde ben ik toch nog maar even mee gegaan. 
Maar zoek maar eens een geschikt plekje waar duizenden fietsen staan. Gelukkig ging dat allemaal heel gemakkelijk.


Het was er druk, gezellig en leuk. Helaas viel mijn telefoon uit, want ik heb nog een van de lekkerste pizza's ever gehad. 


Die volgende dag had ik eerst klanten en daarna ging ik zelf naar Michelle om mijn nagels te laten doen. Het vorige vrouwtje ( waar ik toen meer als een uur heb gewacht) had het er zo dik en lelijk op gedaan dat ik naar een ander op zoek ben gegaan. Michelle heeft er gewoon 2,5 uur over gedaan om de oude set er af te halen en ze zei zelf ook dat ze het niet eerder zo erg had meegemaakt. 


Een van de set wimpers die ik die ochtend heb gezet. Weer een tevreden klant! 


Even weer lekker lunchen met twee koppen groentesoep! Ik denk wel mijn favo lunch als ik thuis ben.


Kijk dit zijn de leukste berichten. Altijd super om te horen .


mijn nagels. Zie hoe mooi ze dit keer zijn geworden. Ik wilde graag een natuurlijke look, maar toen ik de glitters zag ging ik een keer overstag. 


Lekker bakje yoghurt met lekkere dingen er in. 


Wat doe je als je je favo huis/geurspray vind die vorig jaar een limited edition in Duitlsland was? Je koopt ze direct allemaal, en moet ze helaas delen met je moeder. Hopen dat big bazar met meer komt!


In de trein onderweg naar opa en oma en tegelijkertijd maskers versieren en inkleuren.  En ja, Noah draagt nagellak. Dat vind hij altijd helemaal leuk! Dit keer wilde hij met gezichtjes. 


Dit spijkerjasje kocht ik bij de Miss Etam. Mijn moeder had hem al eerder en ik vond hem zo leuk dat ik hem ook maar opgehaald heb. 


Liefste moeder van de hele wereld, Dit weekend was het natuurlijk moederdag en ik ben mijn moeder nog steeds dankbaar voor hoe zij is.  En Noah is ook de liefde van mijn leven!


Samen met paps, en Noah moet natuurlijk weer gek doen!


In Duitsland spotte ik deze mooie Kaviar Gauche collectie. Deze is volgende maand pas in Nederland. Ik heb zelf niks mee genomen, maar mijn moeder heeft de parels meegenomen en deze mag ik van haar testen voor de site.Ik vond ineens deze collectie. Ik had er nog nooit van gehoord en ook nergens voorbij zien komen. Ik nam twee dingen mee omdat ik het wel erg mooi vond. Thuis kon ik er ook bar weinig over vinden. Zelfs niet op Duitse sites. 


Die avond aten we asperge buffet bij de Urnhoeve in Wedde. Hier had ik een bordje met voorgerechten. Beetje te veel kruidenboter, dus daar heb ik een extra broodje bij gepakt. 


Het ziet er misschien niet helemaal lekker uit, maar het was wel erg lekker. Helaas vielen de asperges een klein beetje tegen. Ze hadden een beetje een zure smaak, waarschijnlijk omdat ze in het zuur hebben gelegen. 


Natijd zijn we bij huis een stuk met de hondjes van mijn ouders gaan lopen. We zaten allemaal best vol, en even lekker een stukje lopen helpt dan wel vaak!


Mijn ouders wonen in een prachtige dorp, echter zou ik er zelf niet willen wonen. Ik ben toch echt meer een stadsmens. Deze mooie molen staat tegenover mijn ouders huis.


Helaas werd Noah de zaterdag op zondag nacht rond 02.00 wakker en was hij klaar wakker. Niks aan de hand, maar gewoon wakker. Gelukkig kon ik hem even vermaken met de Ipad  en kon ik weer een beetje indommelen ( ja slechte moeder) en na een paar uur wakker te zijn geweest viel meneertje ineens weer om 08.00 in slaap. Nou toen ben ik maar uit bed gegaan en had ik echt even een ontbijt met thee nodig. Uiteindelijk werd Noah tegen 12.00 wakker. 


 Grote belangrijke stappen voor een gezond leven en het kwijt raken van kilo's . Helaas ging het afgelopen week wat minder omdat ik het onwijs druk had en we natuurlijk dagje Oldenburg , Bevrijdingsdag (met sushi en pizza) en aspergebuffet hadden. Daarnaast was het gister moederdag en had mijn oma ook wat lekkere dingen. Ach nou ja... Vanaf maandag ga ik weer helemaal back on track en omdat Noah vakantie heeft moet ik maar wat workouts vanuit huis doen!


Foute boel. Ik heb het gelukkig wel gehouden bij 1 roze taartje en een hartige muffin!


Mijn prachtige moederdag cadeau. Ik ben er zo blij mee! Helemaal perfect!


The Love of My Life! 

Dat was het voor deze week. Volgende week wordt ook een leuke week. Maandag zijn mijn ouders bij mij en ben ik model voor een examen bij mijn oude opleiding. Aankomende week heeft Noah zwemles en heb ik Noah een middagje kermis belooft. Ook blijven we nog een nachtje bij mijn ouders slapen ( ik moet het huis uit ivm feest van mijn broertje), donderdag hemelvaart  en in het weekend staan er ook allemaal dingen op de planning.


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.