maandag 18 mei 2015

DailySilSil 2015 - Week 20


Goedemorgen op weer een nieuwe maandagmorgen. Ik heb deze week weer een volle dailysilsil voor jullie. Ik had geen bijzondere dingen op de planning in verband met de vakantie van Noah, maar toch heb ik afgelopen week een volle week gehad met een bezoekje aan mijn oude opleiding , de kermis , hemelvaart , mijn eerste zonnebankbezoek en veel meer. Kijk mee van dag tot dag. 
Maandag moest ik onverwachts naar mijn oude opleiding. Ik moest helpen bij een examen voor schoonheidsspecialisten, Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. 


Mijn ouders konden in de tussen tijd even op Noah passen en in de middag spraken we in Paddepoel af om naar een paar winkels te gaan. Zo kocht ik een spijkerbroeklegging en aten we met zijn allen een ijsje van de Hema. 


Sinds ik uit huis ben hebben ben ik ingewisseld voor eerst 1 honde-kind. In de loop der jaren zijn het 3 honde-kinderen geworden. Ja het zijn echt bijna kindjes! Altijd als mijn vader thuis komt is hij het bokje en krijgt hij de volle 'welcome home' begroeting. Oren, hoofd, niks is veilig bij mijn vader ;) 


Ik had Noah een middagje kermis beloofd. Op de vismarkt en grote markt is het echt een grote moderne kermis, maar op de Ossenmarkt hadden ze een nostalgische kermis die echt super leuk was. Het was er wel wat rustig, maar Noah had het erg naar zijn zin! 

Gelukkig wilde Opa met Noah in de Rups, want ik zag mezelf er nog niet echt in zitten. 


Zie hem genieten van zijn suikerspin! Lekkerding!


Deze week iets minder foto's, want het was vakantie en we hebben twee dagen echt bijna niks gedaan. Filmpjes kijken ,beetje spelen , met de site bezig en niet veel meer. 


In de middag scheen de zon en ben ik nog even lekker buiten gaan zitten. Helaas kleur ik nooit echt bij, want en kleurtje kan ik wel gebruiken. 


Noah wild ook direct graag naar buiten en heeft zich heerlijk vermaakt. 


Vakantie naar Griekenland is van de baan, nu waarschijnlijk over een maand naar Parijs voor 13 dagen! samen met mijn moeder want die zit daar dan voor werk en ik mag mee! Dus heerlijk weer Samen door de straatjes struinen! Ik heb er echt zoveel zin in! Niet gedacht dat ik al zo snel terug zou verlangen naar Parijs. Het fijne aan Parijs is dat we er niet echt zijn om te shoppen. In Londen moet ik altijd langs een aantal winkels voor o.a. Bh's en Make-up. In Parijs is het echt meer het gevoel van er zijn en vooral de niet zo toeristische dingen doen. 


Op hemelvaart zijn we naar Roden geweest waar een kleine braderie e.d. was. Helaas viel het erg tegen en waren we redelijk snel weer weg. Deze man kwamen we tegen en speelde leuke liedjes. Dit ding kon ook echt rijden. Erg gaaf.


Noah met opa bij de paarden kijken. Hij vond het allemaal erg interessant om te zien. 


We besloten een pizza te gaan eten bij de beste pizzaria in Town! Als je in Groningen bent, moet je echt naar Napoli! 


In vakanties creëer ik altijd een verkeerd slaap ritme. Ik hoef niet te werken en in de ochtend hoeft er geen jongetje naar school. Dus foute boel, want in de ochtend is Noah natuurlijk wel weer gewoon wakker. 


Vrijdag was een volle dag. In de ochtend was ik nog even gezellig met Noah en werd hij om 12.00 door zijn vader opgehaald. Daarna had ik klanten tot 20.15 en ben ik als de wiedeweer naar de Jumbo en Ation gefietst. Alles ging om 21.00 dicht ,maar ik heb alles gered. 


Bij de Jumbo kwam ik deze kleine zoete aardappelen tegen. Vond ze wel erg klein, ga toch liever voor de grotere. 


Bij de Action hebben ze weer de plexieglas make-up bakjes. Ze kosten €2,99. 


Ook deze week moest ik natuurlijk een grote pan groentesoep maken. Ik kan bijna niet zonder. Het is zo'n lekkere lunch!


Hoe leuk zijn deze nieuwe producten van The Body Shop. Het is de nieuwe Virgin Mojito lijn die vanaf volgende maand in de winkle ligt. Ik kreeg er een leuke shaker en toebehoren bij!


Mijn afval en gezonde voeding motivatie is een beetje weg. Om mezelf even een boost te geven bestelde ik een bestelling voor het eerst bij Body & Fit Shop. Hopen dat het me gaat helpen, want als ik naar Parijs ga wil ik het maximale er uit gehaald hebben!


Ik zag via facebook ineens deze advertentie voorbij komen. Ik keek en zag dat op de datum dat wij naar Parijs gaan de tickets ook een €1 waren. Dus hebben we nu voor €4 voor 2 personen een retour geboekt. We weten nog niet zeker of we het gaan doen, want totaal inclusief trein 10 uur reizen trekt ons niet zo, en we moeten een dag eerder weg, dus moeten ook nog een hotel boeken dan. 

Ik kreeg al direct veel vragen hoe ik het gedaan had en dat anderen niet de €1 tickets zagen. Sorry, ik weet verder niet hoe het werkt. Ik keek gewoon op de datas dat wij zouden moeten reizen en daar stond bij 1 tijd €1 en meer weet ik er helaas niet vanaf.


Weer een aantal sets gezet. Deze dame wilde graag een natuurlijke mascara look die niet te heftig was. Dus heb ik een C krul gebruikt. 


Op zaterdag besloot ik vanuit huis een workout te doen. Iemand gaf mij de tip om Blogilates op youtube te proberen, en het is inderdaad een aanrader. Erg leuke workouts en nu bergen spierpijn in mijn buik!


Oeps , eerst een hap nemen en dan pas denken : Oh laat ik er nog even snel een foto van maken. 


Helemaal dol op deze l'Oréa xtreme resist lipgloss in 550 never let me go! Mijn look lukte zaterdag erg goed en was er helemaal dol op!


Op zaterdag ging ik naar Assen omdat mijn oma haar verjaardag vierde. Er was een speciale markt in Assen en daar verkochten ze deze heerlijke versgebakken broden. Ik nam er 3 mee, twee met noten en één met olijf. 


Dit is de oven waar ze in gebakken werden. 


Bij de verjaardag van mijn oma. We hebben er heerlijke courgettesoep met broodjes gegeten. Het was niet de planning om er te blijven eten, maar het was echt weer top!


Ook zondag deed ik weer een workout! Misschien dat ik dagelijks wel wat korte workouts ga doen. Ze zijn makkelijk , leuk en gaan snel voorbij. 


Ik nam voor het eerst een eiwit shake na mijn workout en hij was prima te doen. Ik had hem nu met water gemixt, maar volgende keer probeer ik met melk. 


Onderweg naar het centrum op de fiets. Moest een tijd wachten omdat er een stuk of 10 boten door de grachten vaarde.


Voor het eerst naar een echte zonnestudio. Ik ben jaren geleden wel eens bij mijn ouders onder de zonnehemel geweest, maar echt een zonnebank sessie had ik nog nooit gehad. Wilde het toch eens proberen en vond het echt heerlijk! Vroeger was ik echt te krenterig voor dit soort dingen , maar ik heb gemerkt dat ik toch wat meer voor mezelf nu kies en dit soort dingen af en toe gewoon jezelf moet gunnen. Zeker met de drukte die ik heb op dit moment!


Leuke accessoires gekocht bij Xenos en Big Bazar voor product fotografie. Wil mijn foto's soms even wat oppimpen. 


Ja ja het is zover. Silja zit alweer uren naar laptops te kijken. Ben een beetje zat om mijn zware joekel van rond de 3kilo overal mee heen te slepen. Zeker als ik over een maandje naar Parijs ga. Ben dus op zoek naar een lichte laptop die vergelijkbaar is met een MacBook air, maar dan in Windows variant.... Als iemand tips heeft hoor ok het graag!


Mijn moeder stuurde deze leuke foto. Een dorp naast dat van mijn ouders hadden ze een speciale dag met allemaal leuke activiteiten en deze twee ezels stonden daar ook!

Dat was het weer voor deze week. 
Aankomende week heb ik een erg leuke week met vele afspraken , dagje Amsterdam en veel meer!

Q: Hoe was jou week? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.