donderdag 28 mei 2015

DailySilSil 2015 - Week 21


Goedemorgen dames op mijn 27e verjaardag! 27 jaar alweer, de tijd vliegt voorbij! Allereerst wil ik mijn excuus aanbieden. Ik weet niet wat er gebeurt is, maar mijn Dailysilsil is niet standaard op maandag online gekomen. Het gekke is dat ik een aantal dagen voor uit gewerkt heb en er daarom pas nu dinsdag achter kom. Omdat ik hem nog wel graag met jullie wil delen is hij nu eenmalig op donderdag en kun je maandag gewoon weer een nieuwe DailySilSil verwachten. Op maandag moest ik naar de andere kant van Groningen. Toen ik nog op de opleiding zat fietste ik elke dat dezelfde route en kwam ik ook langs de brug bij korreweg. Deze brug gaat denk ik wel 30 keer open op een dag, dus er zitten aan beide kanten een fietsbrug. Vroeger vond ik het een verschrikkelijk ding. Tegenwoordig zie ik het als extra mini workout!


Even snel weer eens langs de Aldi. Ik kom eigenlijk nooit bij de Aldi omdat ik alle boodschappen bij de Lidl en AH doe. Echter heeft de Lidl een aantal dingen die andere winkels niet echt hebben , of zie zijn bij de Aldi veel lekkerder. Daarom nu maar even weer wat meegenomen. 


Erg leuke producten van Maybelline. Maybelline bestaat 100 jaar en heeft in samenwerking met Danie Bles deze print ontworpen en op dit viertal producten geplaatst.


Ik liet afgelopen woensdag weer wimperextensions zetten. Gelukkig is het dit keer bij deze nieuwe vrouw goed gegaan en ben ik helemaal blij. Net voor ik naar Parijs ga , laat ik het nog eens opvullen zodat het daar er helemaal perfect uitziet. 


Dinsdag heb ik een super leuke dag gehad en heb ik de hele dag foto's gemaakt in de vorm van een plog. Deze kun je *hier* vinden.


Donderdag besloten Emmely en ik onze badpak-angst maar eens van ons af te gooien en baantjes te gaan trekken in het zwembad. Het is niet heel erg intensief en belastend voor je gewrichten, maar je verbrand er net zoveel calorieën mee als met aerobics.

Ik had al jaren niet meer 'echt' gezwommen. Natuurlijk wel met Noah naar het zwembad, maar dan loop je wat, spring je wat en zwem je niet echt 25 meter baantjes. Je verleert zwemmen natuurlijk niet, maar het was wel even weer wennen!


We moesten een bandje uit deze automaat halen, dat was eerst nog even zoeken, want we dachten vanaf de zijkant dat dit een snoepautomaat was. 


Na het zwemmen kochten we in de stad nog even een lekker broodje om die bij mij thuis op te eten.


Heerlijk al die lekkere ingrediënten.


Donderdag was de intocht van de avond4daagse en kwamen we Noah even aanmoedigen. Alweer zijn tweede medaille heeft hij nu!


Vrijdag gingen mijn moeder en ik even langs de Ikea voor een woonkleed voor mij , en ik moest wat benodigdheden hebben voor de salon. Toch moeten we altijd even in de koopjeshoek kijken. Soms vinden we er hele leuke dingen!


We gingen even langs de metaalfabriek en daar stond Noah aandachtig naar de heftrucks te kijken hoe die hun werk deden.Bij het Kruidvat zag ik Phase 10 liggen. Dit spel speelde ik een aantal jaar geleden wel eens en ik vond het altijd een erg leuk spel. Nu toch maar besloten om het mee te nemen. Het is een spel wat een beetje tussen rummicub en skip-bo in zit!


Als een klein meisje is Twiggle bij mijn vader op schoot in slaap gevallen. Hoe lief ziet dat er uit! 


Ik heb wel eens dat ik klaar ben met sporten en dan niet meer zeker weet welk kluisje van mij is. Dat probleem ging ik afgelopen weekend oplossen!


Ik heb mijn slot opgepimpt en ben erg blij met het resultaat. Het zwarte heb ik matte gemaakt en het roze is glanzend! Nou mijn kluisje vind ik nu echt wel direct terug.


Zondag even lekker van het zonnetje genieten en wat bijkleuren. Ik kan altijd maar kort in de zon want ik wordt erg snel heel erg rood. Dat is nog niet verbrand dan en zakt dan weer af, maar het komt echt door warmte in de huid!


Begonnen met de planning voor mijn blog als ik in Parijs zit. Ik zit gewoon bijna een halve maand in Parijs straks. 

Dat was het weer voor deze week. 

Hoe was jou week? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.