vrijdag 8 mei 2015

Essence All About Sunrise palette


 Ik moet eerlijk bekennen dat Essence echt wel een van mijn favoriete merken is. Nog niet zo lang geleden kreeg ik een mooie visagie koffer vol met Essence producten om te testen en toch sta ik elke keer weer even voor het schap en zie ik mooie dingen. Zo viel mijn oog dit keer op het All About Sunrise palette. Ik heb al vaker over de All About palettes van Essence geschreven en voor het geld zijn ze het zeker waard. Ik neem dan ook vaak een van die palettes mee als ik op reis ga. Het fijne aan dit palette is , is dat hij zes warme bruine tinten heeft die ik op dit moment veel draag. Daarnaast hebben de All About palettes altijd een prima pigmentatie en kun je er zeker wat leuke dingen meer doen. 

De palettes hebben altijd zes tinten die erg goed bij elkaar passen en hierdoor kan je look qua kleuren combi eigenlijk niet mis gaan. 


De kleuren van het palette op een rijtje. Zoals je kunt zien hebben alle kleuren shimmer er in zitten , en ik moet zeggen dat dit wel erg goed bij het palette past. Het gaat hier nota bene om een sunrise palette. De kleuren hebben een prima pigmentatie en zijn vooral wat lichter qua tinten. 


De oogschaduws brengen erg gemakkelijk aan en voelen ook erg zacht. Ze blenden heel mooi en blijven goed zitten. Ze kunnen een beetje kruimelig zijn, maar dit valt erg mee als je de oogschaduws met beleid aanbrengt. Voor het geld is hij het zeker waard. Voor een budgetmerk is hij echt top!


Het Essence all about Sunrise palette is verkrijgbaar bij het grotere Essence schap en kost €3,59. 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.