dinsdag 5 mei 2015

Essence - Longlasting lipliner


Ik gebruik jaren lipliner en vind het echt een product wat meer gewaardeerd mag worden. Je lipstick zier er strakker uit met een lipliner , je kunt gemakkelijk diepte in de lippen brengen en als je hem alleen gebruikt heb je een mooie matte lipkleur! Sinds Kylie Jenner vertelde dat zij elke dag lipliner gebruikt is de lipliner veel populairder geworden. Essence is kortgeleden met 9 nieuwe lipliners gekomen en ik laat ze vandaag graag aan jullie zien. Ik gebruik geregeld lipliners, dus heb er ook een aantal in mijn stash zitten. De meeste zijn van Gosh, maar op dit moment gebruik ik erg vaak de Essence 06 satin mauve, dit is de dupe van de Kylie Jenner lipliner. 

Ik vind het bij een lipliner altijd belangrijk dat ze makkelijk aanbrengen en niet erg hard zijn en dat ze goed verpakt zitten. Niks is vervelender als een lipliner die elke keer stukjes gebroken heeft. Essence heeft de nieuwe lipliners in een plastic huls gestopt. Hierdoor is de kans op beschadiging minder groot. 


Deze lipliners hoef je niet te slijpen, want je kunt ze er gemakkelijk omhoog en naar beneden draaien. Persoonlijk vind ik dat het prettigste, want je kun hem dus altijd gebruiken en hebt geen andere tools nodig.  


Dit zijn de kleuren van links naar rechts: 01 Ready For Red – 02 Sweetheart – 03 Yummy Berry – 04 Peach Beauty – 05 Lovely Frappuccino – 06 a girl's dream - 07 Plum Cake – 08 Girl Next Door – 09 Purely Me!

Zoals je ziet heeft Essence voor een wijde variatie aan kleur gekozen. Zo is er voor iedereen wel een passende kleur!


01 Ready For Red : Een erg mooi gepigmenteerde rode kleur die intens en neutraal is waardoor hij erg goed bij alle huidtypes past. 


02 Sweetheart : Dit kleurtje is echt een topper. Een hele mooie roze kleur de ik geregeld draag. 


03 Yummy Berry : Deze roze kleur is iets meer naar fuchsia met een klein tintje paars er in. Ook erg mooi, maar iets opvallender. 


04 Peach Beauty : Dit perzik kleurtje is lekker fris voor de zomer. Hij is niet heel schreeuwerig oranje en past zeker bij de lente en zomer. 


05 Lovely Frappuccino : had je mij twee jaar geleden gevraagd wat ik van de kleur vond had ik vast gezegd dat ik het geen mooie kleur vind. Echter merk ik , nu ik iets ouder word , dat ik dit soort kleuren ook vaak erg mooi vind. Het past zeker niet bij iedereen, maar ik wissel vaak af met felle kleuren en wat rustigere kleuren als deze. 


06 a girl's dream : Een kleur een beetje een koraal roze met wat oranje heeft. Een erg mooie kleur die ook redelijk rustig is. 


07 Plum Cake : Deze mooi donkere nude kleur is wat intenser dan de 05. Hij is ook wat koeler en heeft een beetje paarse pigmenten er in zitten!


08 Girl Next Door : Niet helemaal mijn ding. Ik kan hem prima op de foto hebben, echter lijkt het bij mij een beetje 'doods'. 


09 Purely Me! : Ulgh... Ik weet niet goed wat ik anders moet zeggen. Totaal niet passend. Ik denk ook niet dat veel mensen iets aan deze kleur hebben. 


Ik ben te spreken over deze budget lipliners. Ze brengen prima zacht aan maar voelen wel wat stroef. Ze drogen wat droog op, dus een lipbalm is er wel prettig bij. Ze blijven zeker een paar uur goed zitten en je hoeft ze maar minimaal bij te werken. De nummer 9 zou ik echt sowieso skippen, want die is echt verschrikkelijk, maar de rest is erg leuk!

Pas ook een beetje op tijdens het aanbrengen dat je niet te hard drukt, want de lipliners zijn wat zacht en kunnen dus snel afbreken. Ik had hier zelf geen last van , maar voel wel dat dit kan gebeuren! 

Essence Longlasting Lipliner kosten € 1,59 en zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Q: Draag jij wel eens een lipliner? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.