vrijdag 29 mei 2015

Essence Masterpieces Collectie


Soms dan haalt Essence weer eens wat raars in haar hoofd. Ineens zie ik een nieuw display staan met Essence Palettes die ik nog nooit gezien had. Een display genaamd Essence MasterPieces met totaal 4 palettes. Nergens was er iets over te vinden. Geen persbericht, geen blogposts, alleen wat Duitse forum berichten van mensen die hetzelfde als mij afvroegen. Ik was er zo benieuwd naar dat ik uiteindelijk 2 van de 4 palettes heb meegenomen. Kijk mee naar deze mysterie collectie.01 Gorgeous Glow
De gorgeous glow palette viel mij gelijk op. Het is het enige palette met gezichtsproducten en bevat een highlighter, een bronzer en een blush. Daarnaast heeft deze grgeous glow heel veel weg van de Sleek Face Form Palette

Het palette zit in een mooi glanzend zwarte verpakking en heeft met vrolijke kleurrijke letters de naam voorop staan. Het is dat er 'Essence' op de verpakking staat , maar anders zou ik dit niet bij Essence verwachten. 


Het palette heeft drie mooie kleuren en alle drie hebben ze een prima pigmentatie. De bronzer is mat van structuur en voor een bronzer vind ik dat erg prettig. De highlighter is koel en bijna wit met een vleugje roze als ondertoon. De blush heeft een mooie roze kleur met subtiel wat rozegouden shimmer er in. 

Ik vind het een erg leuk en makkelijk palette voor onderweg! Naar mijn mening helemaal top en niet veel op aan te merken. 


02 Bronzing Babe
Toen ik dit palette in het schap zag staan was ik opslag verliefd. We weten allemaal wel dat mijn kast overloopt qua neutrale bruintint palettes, maar ik blijf er echt een zwak voor hebben! 

Het palette heeft totaal 7 tinten, een keer weer een ander aantal! Het palette heeft net als de Gorgeous Glow Palette. Zwart glanzend aan de buitenkant met vrolijke letters. Wat ook erg prettig is, is dat beide palettes ook een spiegel hebben. Daarnaast heeft dit palette ook nog eens een applicator die even prima zijn werk kan doen! 


Ik vind dat er echt heerlijke kleuren in het palette zitten. Van lichte basis of highlight kleuren en mooie warme bruine en gouden tinten. Helemaal mijn ding. 

De pigmentatie van dit palette is ook weer erg fijn! Onbegrijpelijk dat we hier niet meer over gehoord hebben. 


Zo zag het display er uit en alle palette waren €4,99 en dus erg schappelijk. In vind het logisch dat de prijs wat hoger is dan je van Essence gewend bent , want het is redelijk exclusief. Je had ook nog een matte palette en een donker paarse smokey palette. 

Ik vond nu wel een aantal Duitse bloggers die er ook wat over geschreven hadden, maar nog niks uit Nederland. Ik hoop dat ze nog naar Nederland komen, want dat zou geweldig zijn! 

Kom je nog in Duitsland en kom je bij een DM , dan zou ik zeker wat proberen mee te nemen! 

Q: Wat vind jij van deze Mysterie Collectie? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.