donderdag 7 mei 2015

Favo Youtube Channels (non beauty)


Ik kijk bijna dagelijks filmpjes op youtube. Ik kijk vaak een aantal Vlogs en verder kijk ik andere kanalen die ik vandaag graag met jullie deel. Veel mensen verwachten misschien wel dat ik geregeld make-up tutorials bekijk, maar eigenlijk doe ik dat bijna nooit! Kijk mee naar mijn youtube tips van Channels die ik nu veel kijk!Julia Graf
Julia Graf heb ik leren kennen door haar beauty filmpjes , maar ze maakt ook erg inspirerende video's over gezonde levensstijl en sporten. Ze is vrolijk , spontaan en toch erg volwassen!React Channel
React channel is opgezet door de TheFineBros. Zij hebben een gouden combinatie ontwikkeld door mensen te laten reageren op gebeurtenissen , spelletjes , voedsel en meer. Ik vind het echt zo'n leuke channel, vooral omdat je de kids, de tieners en ouderen hebt. Ik vind vooral de spelletjes die ze speken erg leuk. StukTV
De jongens van StukTV leerde ik op Youtube kennen toen zij aan het filmen waren bij ProjectX. Tegenwoordig komt er elke woensdag een opdracht video online met een opdracht die de kijker bedacht heeft. Altijd komisch, soms een tikkeltje te ver, maar stiekem doen ze dingen die wij allemaal zouden willen doen!Good Mythical Morning
De jongens van GMM (Rhett & Link) zijn echt rasechte presentatoren die het op een leuke droge manier doen met veel humor. Hun video's worden gemiddeld 5 miljoen keer bekeken en dit doen ze 5 dagen in de week. Hoe groot kun je met youtube worden , nou zo groot dus. 

Q: Dit waren een aantal tips. Hebben jullie nog leuke channels? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.