zaterdag 16 mei 2015

GOSH Summer 2015 - Eyelight Trio


Sinds ik met Gosh naar Kopenhagen ben geweest en alles met eigen ogen in de fabriek van Gosh heb gezien ben ik stiekem wel een zwak voor het merk gekregen. Het merk heeft zoveel mooie producten die helaas niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Gelukkig wel deze Eyelight Trio palettes die deze zomer met nog 4 nieuwe varianten komen. Ik laat vandaag deze twee mooie varianten zien. 

Deze trio's zijn erg makkelijk voor onderweg en ze zijn vooral bedoeld voor een smokey eye net een twist. Elk trio bevat drie oplopende kleuren met verschillende texturen. De lichtste kleur figureert als highlighter, een glitter schaduw voor sprankelende kleurintensiteit en als donkerste kleur een satijnen textuur om diepte toe te voegen aan de contouren van de ogen.  002 Fairytale
I love the name. Dit palette heeft lichte roze tinten met een kleine hint van paars. Niet helemaal mijn kleuren, maar wel erg voor een subtiele roze look die je mooi af kunt maken met een eyeliner. De pigmentatie van dit palette had iets beter mogen zijn naar mijn mening. 


003 Chunky Chocolate 
Deze kleuren vind ik echt helemaal mijn ding. De pigmentatie is echt helemaal goed en de kleuren zijn erg goed met elkaar in balans. De bruine tinten hebben een wat neutrale tinten die een klein beetje naar een warme ondertoon neigen. 


De oogschaduws voelen erg goed aan en geven goed product af op het oog. Mooi meegenomen is dat ze parfum vrij zijn en geen parabenen bevatten. 

De palettes zijn verkrijgbaar bij geselecteerde Krruidvat filialen en kosten €9,99 per stuk. 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.